[ZP] czyli zlece przywiezienie smarta z Anglii

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, szukam kogoś kto mógłby mi przywieźć z Anglii auto, nieduże auto, konkretnie smarta. Nie jest na chodzie więc nie da się wsiąść i pojechać, potrzebna laweta, większa przyczepa, lora, większy bus (żeby do środka zmieścić albo na pake. Oczywiście zapłace, może ktoś na święta zjeżdza i ma miejsce. Sprawa dość pilna, kontakt do mnie 607332996 krist7@wp.pl

yo! podlanczam sie do watku bo ja potrzebuje kogos kto mi przywiezie auto z polski do edenburga (edinburgh, szkocja) i tez male auto 126p, wejdzie do busa. Przewoznicy mowia ze sa pozajmowani dopiero w polowie stycznia moga. Wiec w raie jak by co jestm chetny.

oj krist7 nie widzialem ze ty z Przemysla jak tak to naj. opcja dla Ciebie jest zalatwic se busa i samemu pojechac bo cenny za przewozke uslyszysz kosmicza.

ps.gdzie w angli jest ten smart?/jakie miasto??

chłopaki odezwijcie się do mara

mar - ojcze derektorze jestes tu moze ???

[ wiadomość edytowana przez: Evo4Tom dnia 2009-12-15 15:33:21 ]

mar odpisze na pewno wieczorem , jak sprawa bardziej pilna to moge dac nr tel na priv , przewieść autka na pewno ma czym

nie spieszy sie bardzo bardzo. Pozatym przewoznikow nie brakuje woza auta busami, lawetami, tirami, tylko cenny nie tedy.

ma czym ma ale czy jego pozniej nie trzeba bedzie z takiej trasy sciagac?

szukajcie info na prv/mailu

jestem

niewidze przeszkód żeby Wam przewieść smarka i lamucha
kwestia tego czy cena ok 1zł/km Wam odpowiada

Do Ediego ( fajne miasto choć bardziej podobało mi się na Pn. Szkocji) i powrót wychodzi ok 3400 km +prom x2...

Pecik spokojna Twoja rozczochrana

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

mar prom to ok 100 od 150 funtow w dwie manki zalezy z kad, cenna to trochu drogo, myslalem cos ok 1500max

ps. Pn szkocji jest przekozacka, nic tam ni ma a jest zajebiscie to jest najlepsze ::

[ wiadomość edytowana przez: Evo4Tom dnia 2009-12-15 18:06:53 ]

[ wiadomość edytowana przez: Evo4Tom dnia 2009-12-15 18:07:19 ]

Jestem elastyczny na sensowne oferty

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

moja oferta poszla nie wiem jak kolega

Ja za przywiezienie płace 1200 a z Szkocji 1800 ale auto musi stac na jakims sensownzm placu np Chester. itp

ruff gra nie warta swieczki z pleszewa lataja za 1250 , ale sa zajeci do polowy stycznia

to jak jeszcze jakies oferty ???
za 3 dni pracy wziasc ok. 1000zl to malo??

za 1000 zł + koszt promu , paliwa , amortyzacji samochodu ??
bo jak od 1000 zł o których piszesz odejmiesz koszta , to ile Ci dniówka wychodzi ??

[ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2009-12-15 18:54:37 ]

pamiętajcie że Ci co wożą po tysiaka robią to na "fuchy" nie mając żadnych kosztów (pracują u kogoś i gdy wracają na pusto biorą co leci nawet poniżej kosztów - przeciez nawet na paliwo nie styknie 1200zł -ze szkocji.)

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

Auto jest koło leeds, wiec po drodze do edynburga, 1 zeta za km to troche sporo, na razie widze ze firmy w necie oferuja po 1500-1800 przewóz z tych okolic i na tyle sie nastawiam, jak kolega za malucha zaplaci tyle samo to juz prawie mamy potrzebna kwote
tak więc jakby ktos był chetny albo znał kogoś kto ma wolne miejsce w aucie to czekam na propozycje, smart duży nie jest, kłopotu nie zrobi

prom za busa z lawetą kosztuje 250E w dwie strony, paliwo do busa z laweta wychodzi jakies 1600pln dosc optymistycznie licząc

tak tylko taka firma co kasuje 1500-1800 zl za taki transport albo wraca gosc na pusto bieze co jest zeby nie byc w plecy albo jada autem gdzie wejda 2-4 auta conajmniej.