Schemat podciśnienia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam szanowne grono.Ponieważ zaginął mi gdzies w tym bałaganie tis mam do was prośbę.Czy ktoś zwas mogłby mi przesłaść schemat przewodów podciśnieniowych(Omega b X20XEV) a w szczególności chodzi mi o zawór puszczający ciepłą wode na na grzemnicę.Za wszelką pomoc z góry dziekuję.

Ja także przyłączam się do prośby kolegi. U mnie z kolei przy dodaniu gazu przełączają się nadmuchy na szybę

Witam,

chcialbym wam pomoc ale nie wiem jak wstawic zdjecie....

moze na maila wam wyslac??

Pozdrawiam
Tomek

byłbym zobowiązany
beton@roadwarriors.pl

z góry dzieki

Mam nadzieje ze pomoglem koledzy. Jesli jeszcze jakies pytanie to chetnie pomoge bo akurat problem z podcisnieniem przerabialem
Pozdrawiam
Tomek

cholera niestety nic nie dotarło do mnie na poczta.Możesz mi przesłać to na becek20@interia.pl ??

Z góry dzieki

Witam,
wysyłam jeszcze raz.
POZDRO

Witam
Przy demontażu przepustnicy zauważyłem brak jednego z przewodów podciśnieniowych podłączonych od strony kabiny pod wężami podgrzewającymi.
Jest ten o większej średnicy wpinany w przepustnice a brakuje tego cieńszego podłączanego do kolektora(została gumowa złączka)
Gdzie wpięty jest drugi koniec tego wężyka i co może nie działać przez jego brak?
Ps.dotyczy Omci B X20 XEW
pozdr.marek

chciałbym ponowić problem. Właśnie kupiłem omesię z takim silnikiem i nie działa mi przełączanie nawiewu. jeśli można by prosić o foto z tymi rurkami lub schemat z TISa
Pozdrawiam
mój mail: cypisb@plusnet.pl

A może ktoś by wstawił ten schemat w końcu na forum? Skończyło by się wymienianie maili . Można to przecież w prosty sposób zrobić >> TUTAJ <<