[k] wyciągarke

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupię wyciagarke w dobrej cenie , może być uszkodzona , powyżej 3t uciągu , najlepiej na 12V ewentualnie nową w dobrej cenie.

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2010-01-16 11:26:47, mar125 pisze:
Kupię wyciagarke w dobrej cenie , może być uszkodzona , powyżej 3t uciągu , najlepiej na 12V ewentualnie nową w dobrej cenie.

Kupie razem z Marem, beda dwie sztuki to wyjdzie moze taniej

Mnie potrzebna taka z uciagiem pomiedzy 1100 a 1500 kg.

Wciaganie auta na lawete krecac korbka nie nalezy do najszybszych

spozniliscie sie mialem jedna fajna bez silniora ale poszla...

http://www.allegro.pl/item877870963_wyciagarka_dragon_5_5_t_wciagarka_laweta_4x4.html
poszperajcie po aukcjach tego allegrowicza maja sklep w krk i mozna cos ponegocjowac takze przy 2 sztukach pewnie by cos taniej bylo....
pozdro

edit
i to jeszcze http://www.allegro.pl/item873421451_wyciagarka_dragon_winch_6000_maverick_gwr_2_lata.html

[ wiadomość edytowana przez: PG dnia 2010-01-16 12:10:06 ]

[ wiadomość edytowana przez: PG dnia 2010-01-16 12:10:56 ]

borys , taką mniejszą mam ( w pakiecie z lawetą , tyle że przyszła dopiero przedwczoraj ) sprawdze ją i jak co to moge Ci odsprzedać , bo ja potrzebuje czegoś mocniejszego.

PG
poszukaj może jeszcze coś znajdziesz - tą za tysiaka widziałem i sie zastanawiam tyle że niewiem czy styknie ...

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

hehe caly czas szukam ale dla siebie

gadales z tymi typkami?? tyrknij dosc konkret sie z nimi rozmawia mysle ze ci spokojnie cos doradza do lawetki

ta mniejsza jaka masz?? na 12V ??;>

tak , na 12v , jakaś holenderska firma - niby do 9t (o ile dobrze rozkminiłem napisy na niej) gość mówił że auto spokojnie wciogało ,ale mam obawy czy rozbite auto wciągnie na lawete ...
jest to wyciągarka 'przenośna' cała zabudowana

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

[ wiadomość edytowana przez: mar125 dnia 2010-01-23 17:08:38 ]

http://www.allegro.pl/item883711088_wyciagarka_dragon_winch_2000_przenosna_rzeszow.html
hmm cos w ten desen?? masz moze jakie foto tego?;>
jakby Borys niechcial to moze bym przygarnal ....

Cytat:
2010-01-16 12:03:30, borysirl pisze:
Wciaganie auta na lawete krecac korbka nie nalezy do najszybszych

Borys, ja Twoja lawete chyba pozyczylem raz z tej firmy gdzie kupiles i wyciagalo sie super, wszystko nasmarowane itd. Sam 128 zaladowalem bez odpalania. W ogole byla w super stanie, mysle ze udany zakup.

no w ten deseń choć ta moja jest chyba troche większa , sprawdze ją i dam znaka (po weekendzie)

[ wiadomość edytowana przez: mar125 dnia 2010-01-23 17:09:58 ]

@ Mar , sprawdz i daj znac , byc moze lykne.

@ Yapko - i owszem da sie wciagnac auto bez problemu ale stoisz i krecisz ta korbka 10 czy tam 15 minut. A ze czlek wygodny ...

U mnie ostatnio pojawila sie taka wyciagarka w jakies super promocji na wyprzedazy za 49,99 ojro ale zwatpilem z zakupem wlasnie ze wzgledu na parametry , bylo ze po poziomym moze ciagnac 2 Tony po wodzie a 1000 kg po ladzie.

Zastanawialem sie czy wziac no i sie promocja skonczyla

ja mam do sprzedania solidną ręczną wyciągarke/wciągarke do lawety...

[ wiadomość edytowana przez: rosck dnia 2010-01-16 22:22:37 ]

soy za OT ale borys Ty to potrzebujesz zeby swoje fiaty wtargac na lawete ??? same nie wjada ?? nie da sie tak ?? musi byc auto wciagniete ??

Bimber , wciagam je sam wciagarka , mozna samemu wjechac ale bezpieczniej jest wciagnac , wiecej widzisz , wieksza mozliwosc reakcji i takie tam pierdu pierdu patataj.

problemem zas jest np sytuacja gdy auto jest uszkodzone badz nie ma silnika.

Tylko i wylacznie chce to dla wygody , te wciagarki z linkow powyzej tysiaca PLN nie wchodza nawet w gre

tak tylko pytam bo ja bym wolał sam wjeżdżać niż wydawać kasę tym bardziej ze masz ręczną w razie zepsutego auta, no ale ja mieszkam w Polsce, dla Ciebie kupno wyciagarki to jak dla mnie pewnie kupno jednej opony bieżnikowanej na zime Pozdrawiam

Cytat:
2010-01-16 22:59:40, bimber1 pisze: no ale ja mieszkam w Polsce, dla Ciebie kupno wyciagarki to jak dla mnie pewnie kupno jednej opony bieżnikowanej na zime

Kurwa , Bimber , Jak Cie kocham tak musze Cie opierdolic , dziwny jest ten stereotyp myslenia ze skoro koles mieszka za granica to musi srac kasa ...

Ja mowilem o wyciagarce za 200 lub max 300 PLN i na taki wydatek moge sobie od czasu pozwolic ot dla kaprysu , tak jak i Ty w Polsce gdzie zdecydowanie zarabiasz mniej niz ja ale zycie Cie kosztuje duzo mniej niz mnie...

Czy ktos sie zastanawial ile tu u mnie kosztuje papu , wynajecie mieszkania , mandat za przekroczenie predkosci , roboczogodzina uslugodawcow ?

Z checia Ci kiedys pierdolne elaborat jak to wiele zarabiam a ile musze wydac

@ Mar , jak juz bedziesz wiedzial o swojej malej wciagarce to daj znac.

wygląda na to że "mała" wyciągarka robi dużą robote całkiem dobrze - więc narazie zostaje u mnie (1.6t bez najmniejszego pierdnięcia wciągneła na lawete - która stała sporo wyżej niż w/w masa)

Jak znajdziesz Borys taką za 50ojro to bierz , ja też chętnie wezme na zapas

ps Borys jak tam jest tak samo kiepsko jak u nas to po co tam siedzisz ?

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

Nie no Marcin , takiej chyba nie bedzie za 50 ojro , ta z promocji to byla taka co nowa kosztowala moze 110 moze 120 ojro ale takich cudow ze z 350 na 50 zrzucaja to ni ma.

Pozostaje mi krecic korbka

I teraz odpowiedz na Twoje zapytanie , czy ja wpomnialem ze tu jest zle ?
Wkurwia mnie jak jestem traktowany jak jakis jebany bogacz bo zyc mi przyszlo w kraju kojarzonym z kasiora albo w ogole za zachodnia granica Polski...

Nie wroce juz do kraju z wlasnej nieprzymuszonej , tu jest o niebo lepiej , mniej musisz czarowac i kombinowac by zyc , starcza do pierwszego , jest sluzba zdrowia zdrowa! , jest edukacja , infrastruktura , dobre polozenie , nikt nie mowi o polityce , jest malo Polakow - jak widzisz same zalety .

Cytat:
2010-01-23 23:51:10, borysirl pisze:
(...)
Nie wroce juz do kraju z wlasnej nieprzymuszonej , tu jest o niebo lepiej , mniej musisz czarowac i kombinowac by zyc , starcza do pierwszego , jest sluzba zdrowia zdrowa! , jest edukacja , infrastruktura , dobre polozenie , nikt nie mowi o polityce , jest malo Polakow - jak widzisz same zalety .

A mają tam dobre piwo?

Nie no Borys podaj numer konta to Ci coś przeleje, bo mnie urzekła historia wygnańca.

bez obrazy to żart.

Cytat:
2010-01-24 11:25:34, Krzemowy pisze:
A mają tam dobre piwo?

Nie wiem jak miejscowe ale Belgijskie (Duvel, Kwak, Hoegarden) pewnie docieraja Dla tych co lubia koncernowe napoje z kukurydzy i ryzu to zaloze sie ze Heineken i Stella tez jest