Rysunek maluch w corelu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszukuje by wykonać projekt oklejenia, czyli z boków przodu z tyłu. Posiada ktoś coś takiego, najlepiej z zachowanymi wymiarami

Podaj maila.

mozna prosic tyz

evo4tom@wp.pl

dziekowac z gory

ja też poproszę

cehuone@op.pl

wrzućcie to tu na przyszłość może innym się przyda ??

try3ek@o2.pl ale patrząc ile ludzi to chce to wrzuć na jakiś serwerek bezpłatny to sobie każdy ściagnie

To jest dokładnie zwymiarowany projekt oklejenia mojego auta. Mam nadzieję że działa, jeśli nie, to proszę o informację.

Link

PS. Niezależnie od tego, zainteresowanym wysłałem też plik na maila.

[ wiadomość edytowana przez: kobzacz dnia 2010-01-17 20:36:48 ]

właśnie o coś takiego mi chodziło wielkie dzięki szkoda tylko że nie ma rzutu z góry i przodu ale to już i tak dużo mi ułatwi no i jeszcze wersja sport z podwójnym wydechem

[ wiadomość edytowana przez: Try3ek dnia 2010-01-17 21:52:00 ]

Cytat:
2010-01-17 21:51:33, Try3ek pisze:
właśnie o coś takiego mi chodziło wielkie dzięki szkoda tylko że nie ma rzutu z góry i przodu ale to już i tak dużo mi ułatwi no i jeszcze wersja sport z podwójnym wydechem [ wiadomość edytowana przez: Try3ek dnia 2010-01-17 21:52:00 ]

Wrzucam jeszcze jeden projekt - tym razem powinny być też rzuty z przodu i z tyłu. Z góry niestety nie mam - na dach szły zawsze obowiązkowe reklamy organizatora

dziekowac

coś ten link drugi nie działa, mozesz mi to na meila wrzucić jak nie jest problemem

ale ja głupi jestem Trzeba było kliknąć prawym na link i zapisać hehe dzieki