[S] Części silnikowe Fiat 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Nowy blok silnika 126p fl – 200zł
Nowa pokrywa rozrządu – 40zł

Nowa dwukanałowa głowica bambino do skończenia 230zł
głowica

Tłoki od Nissana 2,0 wraz z pierscieniami (85mm) miałem na nich budować silnik 800, tłoki są 12mm niższe oraz ok. 25g lżejsze od seryjnych tłoków maluchowskich – 260zł
tłok
tłok2

Zestaw naprawczy 650ccm(tłoki cylindry pierscienie swożnie) tłoki zostały odchudzone poprzez podcinanie dołu oraz planowanie denka (1mm) dodatkowo na płaszczu zostały wykonane rowki mające na celu poprawę smarowania (niestety na obu tłokach wykonane są w różnych miejscach). Zestaw ten przejeździł w seryjnym silniku ok. 15-20 kilometrów. – 160zł

Korbowdy od VW (po przeróbce pasują do fiata 126p) – 40zł

Nowe toczone koło zamachowe (nie wyważone)-40zł

Ceny do negocjacji

Jak bardzo to koło toczone? Wstępnie przyklepuje

Koło dalej wolne jak coś

Hej zapodaj fotki tego koła i napisz ile waży.

Jak mzoesz foto pokrywy tez poprosze

Dzisiaj wieczorem dodam zdjęcia

Up
Nowy blok silnika 126p fl – 170zł

Nowa dwukanałowa głowica bambino do skończenia 200zł

Tłoki od Nissana 2,0 wraz z pierscieniami (85mm) miałem na nich budować silnik 800, tłoki są 12mm niższe oraz ok. 25g lżejsze od seryjnych tłoków maluchowskich – 220zł

Zestaw naprawczy 650ccm(tłoki cylindry pierscienie swożnie) tłoki zostały odchudzone poprzez podcinanie dołu oraz planowanie denka (1mm) dodatkowo na płaszczu zostały wykonane rowki mające na celu poprawę smarowania (niestety na obu tłokach wykonane są w różnych miejscach). Zestaw ten przejeździł w seryjnym silniku ok. 15-20 kilometrów. – 120zł

Jeśli:
zest. naprawczy - 120 zł
korby - 40 zł
koło zapachowe - 40 zł

Co daje razem - 200 zł

a głowica + 200 zł

To jak wezmę te wszystkie tajle wychodzi 0 zł

Ale wysyłam na twój koszt

Up
Nowy blok silnika 126p fl – 150zł

Nowa dwukanałowa głowica bambino do skończenia 160zł

Tłoki od Nissana 2,0 wraz z pierscieniami (85mm) miałem na nich budować silnik 800, tłoki są 12mm niższe oraz ok. 25g lżejsze od seryjnych tłoków maluchowskich – 180zł

Zestaw naprawczy 650ccm(tłoki cylindry pierscienie swożnie) tłoki zostały odchudzone poprzez podcinanie dołu oraz planowanie denka (1mm) dodatkowo na płaszczu zostały wykonane rowki mające na celu poprawę smarowania (niestety na obu tłokach wykonane są w różnych miejscach). Zestaw ten przejeździł w seryjnym silniku ok. 15-20 kilometrów. – 100zł

Up

Nowa dwukanałowa głowica bambino do skończenia 160zł

Tłoki od Nissana 2,0 wraz z pierscieniami (85mm) miałem na nich budować silnik 800, tłoki są 12mm niższe oraz ok. 25g lżejsze od seryjnych tłoków maluchowskich – 180zł

Zestaw naprawczy 650ccm(tłoki cylindry pierscienie swożnie) tłoki zostały odchudzone poprzez podcinanie dołu oraz planowanie denka (1mm) dodatkowo na płaszczu zostały wykonane rowki mające na celu poprawę smarowania (niestety na obu tłokach wykonane są w różnych miejscach). Zestaw ten przejeździł w seryjnym silniku ok. 15-20 kilometrów. – 100zł

Nowe toczone koło zamachowe 4,5kg (nie wyważone)-40zł

ten nowy blok masz jeszcze? fotki?

Niestety blok już sprzedany.