Galeria z 125s

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie - nowy samochod miesiaca - zapraszam do ogladania i komentowania

tutaj )

chyba macie błąd w galerii, bo po otwarciu dużego okna galerii Fiata 125 widnieje podpis Abarth 695 SS

a co do Fiata... to ładniejszego kanta jeszcze nie widziałem na oczy

supre to jedyne co mi przychodzi do głowy patrząc na taką furę

Abarth-GMR a macie w swojej kolekcji jakiegoś 128?

śliczny cukiereczek

Ladne autko, ale to pozny model, a wczesniejszy mi sie bardziej podobal, ten jest juz taki klasyczny- tylne lampy takie jak pozniej zastosowano w MRach, z przodu kierunki pod zderzakiem, zderzaki bez klow...ale mimo wszytko pieknie utrzymane autko.

..ja tez chce dostac takie prezenty!..jak ten fiat!....sliczne skarby!

...nie powiem fiat tez piekny.....

..widze ze długa droga przede mna;]..aby i mój włoch lśnił jak wasz;]

...words of respect!

Śliczny egzemplarz. Patrze na te zdjecia i napatrzec sie nie moge. Chyba najpiękniejszy najcudowniejszy kant jakiego widziałem ( oczywiscie cywilny ). Te częsci co są przed tym kantem to czesci do 125 abarth ? Jednak był taki ?
Czytalem na forum ze niektore częsci z 125 abarth macie na sprzedaż. Możesz podać jak wygladają ceny tych gadżetów.
Jakiej szerokosci sa felgi ? 13x5.5 cala ?
To czarne to jakas podkladka pod zderzak ? jesli tak to prosze jakies zdjecie z tą podkladka przypasowaną do przedniego pasa.
Ale sie zajawiłem !!!!!!

Cytat:
2003-09-01 13:07:57, schwepes pisze:
chyba macie błąd w galerii, bo po otwarciu dużego okna galerii Fiata 125 widnieje podpis Abarth 695 SS

o w morde ale dalem plame ))
juz poprawiam
dzieki - to przez pospiech ...

Cytat:
Te częsci co są przed tym kantem to czesci do 125 abarth ? Jednak był taki ?

co do 125 Abarth - to byl. Dla nas jest to jasne - sa dowody wpisy w FIA itd, coprawda teraz trudno powiedziec co i jak ale ...

zerknij tutaj ...
125 abarth

Cytat:
Czytalem na forum ze niektore częsci z 125 abarth macie na sprzedaż. Możesz podać jak wygladają ceny tych gadżetów.

spojrz do nas na forum ... - w dziale do sprzedania
i w "parts" - tam sa poliestry

Cytat:
Jakiej szerokosci sa felgi ? 13x5.5 cala ?

chyba 13x6

Cytat:
To czarne to jakas podkladka pod zderzak ? jesli tak to prosze jakies zdjecie z tą podkladka przypasowaną do przedniego pasa.

juz niedlugo w czesciach poliestrowych - zaraz ja do czegos przyloze

aks for price !
Tak tylko dla informacj chcialem wiedziec jaki koszt tych hampli, amorów, i znaczków :]

taką kierownicę /o ile to momo/ widzieliśmy ostatnio na giełdzie za 80 zł z nabą do malucha/kanta - chodzi o tą, która leży przed autem ofkoz