[s] Naklejki Monte Carlo i Acropolis - kto chętny?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Takie jak w linku

Wydruk cyfrowo, zalaminowany, żeby był trwalszy

150 PLN/komplet jak na rysunku

Ktoś chetny? Kolory - takie jak widać.
]Naklejki

[ wiadomość edytowana przez: lestad dnia 2010-02-26 20:21:59 ]

kolego jest dział gielda i tam sa oferty, zacznij użytkować forum zgodnie z regulaminem bo inaczej bedziesz mial wszystkie tematy usuwane......

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2010-02-26 20:42:38 ]

Cytat:
2010-02-26 20:41:54, bimber1 pisze:
kolego jest dział gielda i tam sa oferty, zacznij użytkować forum zgodnie z regulaminem bo inaczej bedziesz mial wszystkie tematy usuwane...... [ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2010-02-26 20:42:38 ]

Powiało grozą... Zmieściłem to tam, gdzie zamnieściłem, ponieważ nie handluję tymi naklejkami, tylko właśnie zamawiam - moge zamówić więcej, to może i cena spadnie, ale ok. Czekam na info do poniedziałku.

Czy sprzedajesz czy badasz rynek temat powinien być w dziale giełdy.
Ogarnij też wklejanie fotek bo ani tu ani w twoim temacie to nie wyszło najlepiej

Cytat:
2010-02-26 20:46:05, lestad pisze:
Powiało grozą... Zmieściłem to tam, gdzie zamnieściłem, ponieważ nie handluję tymi naklejkami, tylko właśnie zamawiam - moge zamówić więcej, to może i cena spadnie, ale ok. Czekam na info do poniedziałku.

jak Ci moderator zwraca uwage to się zastosuj a nie pyskuj .

Cytat:
2010-02-27 09:58:35, Blady pisze:
jak Ci moderator zwraca uwage to się zastosuj a nie pyskuj .

Wszyscy jesteście tak przyjaźnie nastawieni do nowych????

a wszyscy nowi muszą mieć problem z czytaniem regulaminów ??? uwierz ze jeszcze nie uświadczyłeś nieprzyjaznego nastawienia moderatorów na tym forum....

Tak, jesteśmy łaskawi i łagodni jak Włodzimierz Iljicz:

Lenin mieszkał u przyjaciół mających 4-letniego synka.

Pewnego ranka gdy Lenin się golił , rozbrykany chłopczyk szturchnął go i Lenin zaciął się w policzek.

Wówczas Lenin z całej siły kopnął malca w dupę. A przecież miał BRZYTWĘ ! Mógł gardziołko poderżnąć !

Milten powinno być "W Polsce każdy miał..." a nie "Bo se ..."

[ wiadomość edytowana przez: pavlus dnia 2010-02-28 19:47:25 ]