MotoNews.pl

{s} silnik fiat 1500 sohc, ritmo, uno, zastava...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Sprzedam 1500 sohc 91 rok, pierwsze 134000 zrobil w uno na monowtrysku{kupilem i osbiscie wyjalem z rozbitego uno 75ie przytarganego do kraju na czesci}nastepne 25000 przelatal w ritmo na weberze 34 , przez dwa lata sluzac mi za dupowoz, dobry mocny silniczek,ritmo stoi i dogorywa, czas je zutylizowac silnik jezdzil na 15w40, przy montazu do ritmo zmienilem pasek rozrzadu klinowy i rolke napinacza swiece oraz nowa dwururke. Silnik sprzedam kompletny z osprzetem {altek rozrusznik kolektory pompa paliwa gaznik pojedynczy weber 34, dwururka, aparat cewka tp = wszystko co potrzeba do szczepana np: do zastavy czy innego auta , cisnienia na cylindrach po 12, jedyny mankament silnika wynikajacy poprostu z wieku to twarde uszczelniacze zaworowe i dymek przy odpalaniu po kilkudniowym postoju , aparat zaplonowy stykowy ze 128 w bloku.

cena 300zl. odbior w Krakowie.

up

up 200 zl, na swapa do 126p zamiast 1100 z zastavy jak znalazl

a dorzucisz skrzynie dołem wybieraną?

a z kad ci wezme

silnik na chodzie?

Kania, nie wybrzydzaj gdyby tam byl taki altek jak od Ciebie i zaplon el. to juz dawno bym wzial za 300. Ritmo bylo cale dwa tygodnie temu, kupione dla mojej skrzyni i Barta kilku czesci nadwozia, przejechalo o wlasnych silach ostatnia droge na garaze i pewnie nie gorszy stan niz fiorino osprzet 200, silnik masz gratis

w fiorino skrzynia wyzionęła ducha i teraz motor będę przekładał na bardziej ludzki niż to 1100 z Brazylii (będzie na swapa do malucha albo czegoś innego)
wstępnie klepie