Sprzedam Fiata 127 mk2 z silnikiem opla corsy 1,2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam ostatnio wydmuchało mi uszczelkę i jest głowica w remoncie, posiadam juz kupioną nową uszczelkę i uszczelniacze, dałem mechanikowi zeby zrobił zawory i bedzie w stanie jechać. A w tym czasie kupiłem od brata samochód nowszy i nie mam co z tym fiatem zrobić a nie chce go oddać na złom, gdyż jeszcze może sobie ktoś nim pojeździć. Opłacone OC jest do listopada i przegląd do września, zawieszenie całe przód i tył było robione rok temu jeździł do końca. Blacharkę pierwszy raz miał robioną w 97, piaskowanie itp. pozapuszczany żeby nic nie było robione. Pomalowany był akrylem ale znudził mi sie ten kolor i pomalowałem go renowacyjną na czarny, na jesień go zakonserwowałem od spodu i pospawałem całe nadkole gdyż zaczeło pryszczyć, podszpachlowane tylko nie miałem kiedy pomalować. Silnik ma włożony z opla corsy 1.2 ze skrzynią( jest czym przycisnąć)wszystko chodziło bardzo dobrze, w czerwcu objechałem warszawę, licznik ma włożony z cc sporting, dorzucam 2silnikioryginalne skrzynię i skrzynię 5biegową. Jakby ktoś chciał wrócić do oryginału. Zrobiłem tą przeróbkę z nudów a zawsze mocy wiecej. A fotele przednie sportowe z Alfy romeo bardzo ładne. Niewiem jak wyjdzie z tą głowicą ale widziałem identyczny silnik na allegro za 300zł to koszt tego nie jest wielki w razie czego . Cena to 1500zł. Okolice przeworska tel 505412517

http://stasw147.wrzuta.pl/obraz/4B3ISkX1Pn2/fiat_z_silnikiem_opla_1.2

http://stasw147.wrzuta.pl/obraz/6LGrJoSxLG8/fiat_z_silnikiem_opla_1.2

na życzenie moge lepsze przesłać

to chyba naprawdę zrobiłeś to z nudów bo silnik z corsy 1.2 ma 45KM dokładnie tyle samo co 900 z 127 kwestia tego w jakim stanie są te silniki i pewnie dlatego jest taka różnica, no chyba że tego 1.2 z corsy masz na gaźniku to jest chyba 54KM. A orginalne silniki jaką mają pojemność??

Jest na gaźniku to raz, tutaj 130km/h mam na trójce a jest silnik ze skrzynią i jest całkiem inne przełożenie i masa bo sprężyny musiałem zmienić. jak była900-setka z 4skrzynią to warta była ta robota. Ścigałem sie z audi 80 kolegi 2.0e i nie wziął mnie na przyśpieszenie dopiero przy 140 głównie od silnika zależy zdrowy jest z paleniem nigdy nie miałem problemu.

max pojedzie 170km/h. Poza tym zawsze robił wrażenie jak z kims jechałem a przy normalnej jezdzie 5.5l cena 1000zl bo czas mnie nagli

Zrób lepsze foty, bo te chyba robiłes Nokia 3210

zdjęcia robione w garażu a zeby tylko zdjęcia porobić to nie chce mi sie go wypychac na zewnątrz chyba ze ktos zainteresowany

głowica zrobiona wszystko chodzi na5 dzisiaj robiłem jazdę testową, jest duża różnica,

Nie ma chętnych do kupienia to oddam go na impresję ale wczesniej myslałem ze moze komuś z tego modelu sie przydadzą jakieś części np tylnie amortyzatory są sprawne w 90% a maglownica jest prawie nowa łącznie z końcówkami, posiadam też skrzynię 5biegową oryginalna proszę dzwonić