[K] Gaźnik Fiat 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie, kupie gaźnik do mojego fiata 125p, 1500 z podciśnieniowym sterowaniem drugiej przepustnicy, cena oczywiście jak najniższa a stan gaźnika jak najlepszy kontakt najlepiej przez GG 5358102

Mam gdzies parwi enowy taki gaznik tylko bez pokrywy z plywakiem gaznik ma przejechane o dnowosci moze 1 tys km

Up
Oprócz gaźnika poszukuje dodatkowo: Chłodnicy i podstawki pod pompke paliwa

jeżeli masz czas i jakoś Ci się strasznie nie śpieszy, to mogęsprawdzić czy mam chłodnicę do fiatowskiego silnika.
Podstawkę pod pompę paliwa - rozumiem, że chodzi Ci o ten plastikowy dynks, który przychodzi między pompkę, a blok silnika. Jeżeli o to właśnie, to mam to na miejscu u siebie w Toruniu.

dokładnie chodzi o ten dynks plastikowy

Mam jakieś gaźniki w garażu. Będe dzis w garage i sprawdzę co to jest i dam znać.

No więc mam taki gaźnik - podciśnieniowy. Za 50 dyszek jest twój. Mogę coś do niego jeszcze dorzucić do fiatona
pozdr

Cytat:
2010-03-08 20:23:09, Koniu pisze:
No więc mam taki gaźnik - podciśnieniowy. Za 50 dyszek jest twój. Mogę coś do niego jeszcze dorzucić do fiatona pozdr

50x10 to drogawo koniku

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

wiadomo o co loko

w dobrym stanie to konik jest dzysze nie zalepione, luzów jakis mega na przepustnicy nie ma? Jakbys miał cos fajnego do fiacika to w sumie bym przytulił najbardziej bym sie ucieszył z czesci wymienionych wyżej, jeszcze przypomniało mi sie o popielniczce chromowanej w podłokietnik z lewej strony z tyłu Konrad dawaj na GG jak będzięsz to dobijemy deal`a

O gaźniku mogę powiedzieć tyle że jeździł do ostatniej chwili później schwepes postanowił rozebrać silnik i cześci z niego odnajduje w czeluściach garażu
moje gg to 1642635

co do innych rzeczy to hmm..popielniczki nie mam a na ta podstawke popatrzę może jest gdzieś przy bloku