[125p] Biała C-Klassa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Od niedawna zostałem posiadaczem Fiata 125p rok 1984, silnik 1500 skrzynia 5 biegowa. Samochod zakupiony od stryjka pełnego pułkownika na emerytuturze. Stan środka uważam za nawet niezły z zewnątrz bedzie mala blacharka i malowanko.
Fiat ostatnio dostał chromowane dekle, nówki przednie lampy i chromowane wloty na tylne słupki i itp Podziekowania dla Zbitego i Miska oraz mojego Sąsiada

[ wiadomość edytowana przez: Rafalekk125p dnia 2009-11-01 12:08:36 ]

Jest nas wiecej coraz

fiat dobra opcja, bedzie z niego niezła fura jak troche podrobisz tu i tam, ale o to się nie martwie bo wiem jak mój wyszedł co nie?

A miał być pickup hehehe. Przyjedź na zlota to się obluka co ten paździerz wart

Miałbyc pickup ale wyszła C-classa

Prace nad fiatem zaczete. Bedzie powoli ale dokladnie

Fiaton ogolnie prezentuje sie w miare dobrze aczkolwiek z tego co sie orientuje to skrzynie biegow masz nieorginalna jesli dobrze pamietam nie powinna byc 4-biegowka z pionowym lewarkiem?Jesli sie myle mam nadzieje ze ktos mnie poprawi

w 84r już były ze skośnym lewarkiem.

tez mam skosny w 84

W 84 były takie i takie. Np mój szary miał w oryginale skośny z piątką i silnik poloneza, a kumpla kombi jeszcze pion.

Przez zime fiacior został wycerowany i juz od wtorku przejezdzamy nim z kanału na lakiernie

Mała zmiana w felunku...

Mattig 7x13 et 20 opona 175/50r13+śruba pływająca

kółka bajkowe... działaj...
będzie złooo, czy idziesz łatwiejszą drogą???

Ten roczek zamierzam przelatac na ohv...
Przyszła zima zafunduje mu inny silnik

Furiosus podejmujesz sie ustawiania gaźniczka?

taka kuracja to i mojemu by sie przydała.....

o co widze, no nieźle nieźle trzeba bedzie jakoś podjechać i oblukać czy wyszedł lepiej od mojego hehe. a jak tam gaźnik co w końcu wymyśliłeś?

Jak tam sie widzi?? beda jeszcze małe zmiany. W kwietniu generalny wyjazd

zajebiaszczy - na ziemię dziada

jakie zmiany? mówisz w kwietniu wyjazd hmm ja też tak jakoś planuje ze swoim
Cytat:
zajebiaszczy - na ziemię dziada

pewnie troche klapnie jak powrzuca wszystkie graty do niego