(k) Głowicę 1300 do 127

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie: poszukuję głowicy od 127 z silnikiem 1300.
Mój mail: pereira@vp.pl

Up.

Up.

szukaj glowicy lancia Y10 , uno clip 994 , czesci ok 10letnie w stanie idealnym , ze 127 to zazwyczaj jest szrot do remontu.

Grzegorz, głowice o których piszesz są identyczne jak w 127 i pasują plug&play? Stopień sprężania się nie zmieni?
Głowica mogłaby być do remontu, i tak planuję modyfikacje.

Co do stopnia sprezania to nie mierzylem , Y10 napewno jest taka sama (jezdze na takiej) , z uno clip podobno ma takie same zawory (jeszcze nie sciagalem z silnika ale sadzac po wielkosci kanalow bedzie to samo).Uno ma duzo mniejszy stopien sprezania ale to moze byc kwestia wysokosci bloku .Oczywiscie walki rozrzadu maja inne czasy ale to chyba cie nie interesuje.Przy zakupie zwroc uwage na stan walka rozrzadu , jezeli ma zuzyte krzywki lub byl napawany to prawdopodobnie w glowicy beda zuzyte miejsca lozyskowania walka i raczej ciezko bedzie je zrobic na nominal + dodatkowe koszty naprawy .Kup porzadna glowice !!!

Pereira, szukasz dalej głowicy? Jest prawdopodobne ze bede miał na sprzedaż, ale dokładniejsze info po Swietach.

Chwilowo odpuściłem temat drugiego silnika, ale może do tego wrócę. Jeśli chodzi o głowicę, to niby mam zakładać od Clipa, ale zobaczymy. Pogadamy przy okazji. Jedziesz na younga?

Pierwsza edycja odpada, jade na narty do Włoch bede wypatrywał szrotów
Poza tym auto od jesieni nieruszone w stodole.