Salon samochodowy - Moskwa 2003

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na tym salonie Awtovaz zaprezentował....... to znajdziecie tutaj:
Salon

Według informacji na tej stronie model 2170 ma zostać wprowadzony do produkcji w 2004 roku i stopniowo zastępować 110-tkę. Cena ma kształtowac się w granicach 6000$ - 9000$.
Zaprezentowana została również 112 coupe.
Co do Kaliny, to model 1118 ma zostać wprowadzony do produkcji w 2004r. (10 tys. sztuk), docelowa produkcja w 2006r. 220 tys. sztuk. Cena: 5000$ - 6000$.
Pożyjem - uwidiem.
pozdr

Fajne te 2170
Ciekawe kiedy to naprawdę zaczną składać,bo ceny są fajne(np kalina-5 tys baksów,a od 6 te 2170)
Masz moze fotki wnętrz?

Mozna podejrzewac, ze 7 oznacza znacznie lepsze wykonanie!
jasiu

Fajnie Bartos, tego właśnie było trzeba. Też myślałem o tym, żeby obejrzeć sobie zdjęcia właśnie na vaz.ru, ale wiadomo - jeżeli nie znam ruskiego to nigdzie nie znajdę. A fotki to zobaczę bardzo chętnie.

Faktem jednak jest że tych fotek z tegorocznego MIMS dali jak na lekarstwo. 2170 - faktycznie wypas, chociaż to bardziej przypomina klasę średnią (D) jak klasę kompaktową (C). Ale może to tylko tak się zdaje? Bo formalnie to ma być następca dziesiątki, która była właśnie kompaktową. I jeszcze chciałbym skomentować sprawę tej 1121. To miałaby być następczynia Oki. No kurde, ile jeszcze mają zamiar wymyślać następczyń Oki!? Najpierw była OKA 2 pokazana premierowo na MIMS '1998. Potem dali Carata chyba w Genewie '2001. No i na tegorocznym MIMS jeszcze trzeci prototyp małego miejskiego auta? Ten Autovaz to niech też trochę zrobi z tym bałaganem bo to już trzeci ich prototyp o tym samym przeznaczeniu i dotychczas żaden nie weszedł do seryjnej. No i po co ciągle dokładają nowe prototypy, jak istniejących nie mogą wprowadzić?!
A ponadto szkoda, że w tej chwili to już nawet ruski odchodzą od łady i wolą używanego zachodniego od nowej łady

Cześśćć
No. Obrazeczki niczego sobie , piszę się na 2170 jak 110 zacznie mi się sypać. Kalina 119 przypomina mi trochę corsę , ale niebardzo widzę różnicę między 111 a anteł-2 . Zobaczymy co będzie z seryjną produkcją.

Aha i jeszcze przy okazji chciałbym polecić zdjęcia na ladaonline. Wejdźcie sobie na ten linek. Tam było jeszcze więcej zdjęć i muszę powiedzieć, że np. mi się podobała nowa Niva-March. Ma ona budę z łady 2120 Nadjezhda, a więc z minivana grupy Niva.

Jeśli ktoś chce zobaczyć wnętrze to zapraszam pod ten link:

http://www.zr.ru/html/granpri/cars/vaz1.html

z prawej strony jest kilka zdjęć, a wnętrze ma chyba najbardziej luksusowe ze wszystkich modeli.

Pozdrówka
Damian <----sympatyk

Jeśli ktoś chce zobaczyć wnętrze to zapraszam pod ten link:

http://www.zr.ru/html/granpri/cars/vaz1.html

z prawej strony jest kilka zdjęć, a wnętrze ma chyba najbardziej luksusowe ze wszystkich modeli.

Pozdrówka
Damian <----sympatyk

Niezłe i jaka kierownica
Tylko ten panel na środki jakiś taki.........

Czyli kierownica jest taka sama jak w 2151.

A wiecie co? Jakbym taką nową wołgą zajechał do pracy to zakasowałbym kolesia jeżdżącego chryslerem 300M