Felgi alu na szeroki rozstaw śrub ( 126p )

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ma ktoś z Was drodzy koledzy udostepnić fotki alu felg na stara zawieche do malucha??
Bede bardzo wdzięczny bo mam zamiar kupić a nie wiem jak one wyglądają.
Z góry dzieki

ja mam takie zdjęcia... chyba ta rakieta ma szeroki rozstaw śrub. Tylko nie wiem gdzie znajdziesz takie cuda.

te są chyba na nowy typ... te starego typu może znajdziesz na stronce http://www.126fan.sk na jakiejś fotce w galeri...poszperaj moize znajdziesz

Aedług mnie to wygląda na "podwójną" felgę - na dwa rozstawy śrub: wewnątrz mały a strzałkami zaznaczony duży.
Ale mogę się mylić... głowy nie daję =))

no nie wiem ale to są bodajże 10" a kolego chce kupić z szerokim rozstawem do swojego bobka podejrzewam że chce kupić w polsce a tych raczej u nas nie uświadczysz...myśle że to są te alumy które były u nas najpopularniejsze...mam rysuneczek w paincie jak chcesz to ci posle ??

Oj Wojto żadne z tych. Jutro chyba pojadę po jedną i ją zeskanuję.

dzieki Krzemowy ,czekam

a może takie??

zajebiste felgi...tylko ze pewnie ich nigdzie nie ma a jak są to drogie... no i ciekawe jak dlugo by na aucie pożyły

Sliczne! zajebiscie mi sie podobaja, bardziej od tych ats'ów 12' nawet

Kurczę ludzie, blisko ale jeszcze nie to

zajebiste

Mi tam sie nie podoba..

Dla mnie są COOL!! Takie fele jakbyś wojto zapodał to bym chba oszalał z zazdrości a autko po nocy stało by na cegłach!! Taka jest prawda!! Ale wzór i wygląd powala na kolana!!