Problem z forum

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dodtychczas nie miałem problemu z forum. Teraz każde otwierane okno muszę odświeżać raz lub dwa, bo na początku pojawia mi się puste okno, albo informacja:

"Fatal error: Allowed memory size of 16000608 bytes exhausted (tried to allocate 1440 bytes) in Unknown on line 0"

Proszę o info czy też tak macie. Ostanio grzebałem w kompie i nie wiem czy opisane zjawisko ma źródło u mnie czy jest to wina forum.

Macie to samo

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Wszyscy to maja

Ale kazdy chcialby wiele razy...

... ale o czym to byla mowa... hmmm...

Właśnie!!!!!!!!
Oprócz tego o czym pisze Kartos, mam jeszcze inne cyrki.
Np. w tej chwili wszedłam jak zwykle przez www.bestiales.pl, przeniosło mnie na stronkę, na stronce nacisnąłem "forum" zalogowałem się i widzę piękny wątek "problemy z forum" no klik na niego a tu d....pa, więc otworzyłem drugie okno i cmyk na motonews/forum/lob/wątek, i poszło

Naprawdę coraz częściej sypie się forum i motonews

Kurcze, czy naprawdę nikt nie ma takiego serwera z dobru=ym łączem, na którym moglibyśmy zrobić strone i własne forum ??
Przecież domenę mamy

Pozdrawiam

Robert

Od pewnego czasu cos się jebie. Dzisiaj piszę posta robię Send a on mi ten niesmiertelny komunikat daje i znowu trzeba było pisać. O chacie nie wspomnę do czego jego pracę można przyrównać -pralka frania czy cóś takiego

Pozdrawiam

U mnie to samo
Na neo chodzi jak na modemie

Ja wchodzę przez www.motonews.pl/forum. Czasem IE tylko rzeknie "Nie można wyświetlić strony. Odświeżyć?" - głupio pyta

dajmy im (motonews) szansę. chociaż allow ... srututu jest zaj... wk..., no i jezykiem kiepsko się macha

Ja tez mam problemy od czasu do czasu z logowaniem sie do Motornews. Obecnie kozystam bardzo szybkiego lacza satelitarnego. Inne strony otwieraja sie bardzo wszybolecz nasza klubowa z oporami.

u mnie to samo, chodzi jak z łaski, poza tym pisze nie moę znaleźć serwera. Jest tak od jakichś 2 tygodni. Pewnie idzie zima i elektrony stoją w sklepach po futra

hmm a u mnie ostatnio chodzi idealnie (xp prof+sdi)
a co do zmiany forum to chyba nie najlepszy pomysl , bo szczerze mowiac jeszcze nie widzialem w necie forum lepszego od strony graficznej i technicznej a moze to tylko kwestia przyzwyczajenia

Najciekawsze jest to że ja również nie mam problemów z forum, no może około południa chodzi wolniej ale nie żeby w ogóle. Poza tym nie wyświetlają mi się żadne komunikaty oprócz tych typu "randka w ciemno".

Gomall ja wiem dlacego tak jest. Po prostu za rzadko wpadasz na forum he he

Pozdrówka

Zaczyna mnie to już wk...
Zwłaszcza od wczoraj tj. 03.09.03
Całe motonews się wykłada.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Chyba się przechwaliłem, przez godzinę miałem taki komunikat:
"Reason: Could not connect to remote machine: No route to host"
Czyżby Motonews zalegało z opłatami za energię elektryczną ?

[ wiadomość edytowana przez: Gomall dnia 2003-09-04 10:26:38 ]

ze zmianą forum ja bym raczej sie wstrzymał, ewentualnie trzymał jakieś ( thx Gomall) w odwodzie ( na z góry ustalonej pozycji). tyle ze:
- ktoś kto nie jest zbyt kumaty lub trafi po raz pierwszy zgłupieje
- problem z przeglądaniem jaki post gdzie sie znajduje
- problem z userami, psu w dupę wszystkie ustawienia
- zero przejśc z motonews innych userów, klepanina
ale:
- jako zapas w trudnych sytuacjach ( jak ostatnio, z tym ze nie u wszystkich a jak juz to w różnym czasie i na rózny czas, np. u mnie przez ok. 5min, 10min co 2-4h, dzisiaj przez 5min tylko RAZ )

tak myślę
uf uf