MotoNews.pl
3 Dzisiaj przyszła na świat Amelia (244720/26) - PT

Dzisiaj przyszła na świat Amelia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
TAK TAK byłoby skandalem jakbym odrazu nie podzielił się Tym z Bracią Klubową

Dokładnie 21.03.2010r 7:50 waży:2,48 kg, 49 cm i zarobiła "dziesionę" oczywiscie Tylko i wyłacznie w przenośni.
Mamusia jak córeczka (Amelia Wiktoria ) miejwają się znakomicie.

Buziaczki dla mojej małżonki, która była bardzo Dzielna i Wytrwała.

Wnikając: żonka miała być wstępnie cięta z powodu małej dolegliwosci na spojeniu ,ale obeszło się bez jakich kolwiek nacięć i szwów.

I tak ok 19 odeszły pierwsze wody i postępując aż do 7 rano gdzie przy tum miała zaj**biaszcze skurcze i bóle wreszcie! pokazało się maleństwo.

Coż za piękna chwila. Nie mogę oderwać oczu od maleństwa. Jest rzeczywiscie mała i śliczna jak mamusia

klika pstryknięć

Do Wszechwładnyc MODów.

Podniecony sytuacja nie wiedziałem gdzie umieśćić temat a na ogólnym wyglada najbardziej widoczno (mozna go wrzuciś w odpowiednie miejsce)
Podziękował

[ wiadomość edytowana przez: franko25 dnia 2010-03-21 13:27:33 ]

MEGA gratulacje !!!

Gratuluję i cieszę się z Wami

/ tym bardziej mocno , że wiem ile przeszkód życiowych pokonałeś (ście) ...w drodze do takiej STABILIZACJI /

P.S. i nawet się nie czepię GIGA DUŻYCH , b. przeszkadzających w normalnym oglądaniu wątka FOTEK /rozumiem...EMOCJE!/

Cytat:
2010-03-21 13:23:59, bogdan1 pisze:
Gratuluję i cieszę się z Wami / tym bardziej mocno , że wiem ile przeszkód życiowych pokonałeś (ście) ...w drodze do takiej STABILIZACJI / P.S. i nawet się nie czepię GIGA DUŻYCH , b. przeszkadzających w normalnym oglądaniu wątka FOTEK /rozumiem...EMOCJE!/

nie dziekuję wszystkim przyłączającym się

Stabilizacja jest i to naprawdę wykurowała się całkowicie znienacka

Juz poprawiłem zdjęciochy dla nowych ogladaczy bedą normalnych rozmiarów. !
Wstawiałem czym prędzej by podzielić sie dobra nowiną
Wystarczy odświeżyc przeglądarkę... Cookie czy jak to tam leci

Jadę do szpitala

Córcia śliczna
Gratulacje i zdrowia dla całej Rodziny
mifinka i mifi

Gratuluję

Gratulacje.

Gratuluje serdecznie
widzę,że ten rok będzie obfitujący w Amelki

Gratuluję

PiEkna dziecinka .Pozdrawiami gratuluję.

Zdrówka

Gratuluję i pozdrawiam

gratki!!!! śliczny bobas

Od nas także megagratulacje !!!
Ja sobie nie wyobrażam, żebym miał syna. Córeczki faktycznie są tatusiów

Cytat:
Córeczki faktycznie są tatusiów

I tylko 20% z nich, wg badań montrych naukowców, jest córeczkami sąsiadów, listonoszy, komiwojażerów czy inkasentów ze Stoenu
Gratulacje i najważniejsze żeby się zdrowo chowała.
A i nie ciesz się na zapas, że skoro dziewczynka to będzie gładko i bezproblemowo. Ja, co prawda dopiero 2 letniego doświadczenia, mogę tylko zaświadczyć, że dziewoje też potrafią zrobić niezły armagedon w każdym miejscu w którym się pojawią.

Cytat:
2010-03-22 09:21:06, DeeJay pisze:
Od nas także megagratulacje !!! Ja sobie nie wyobrażam, żebym miał syna...

Ty sobie nie wyobrażasz , a niektórzy nie mają wyjścia i muszą dzielnie znosić takie "przeciwności losu"

P.S. poza tem /druga cz.wypowiedzi/ -doskonale Cię rozumiem i potwierdzam

nie dziękówka wszystkim!

Ja też od zawsze chciałem córeczkę... Znajomym którzy Mieli córeczki tylko pozazdrościłem i ... tak do wczoraj

i wkleję jeszcze ze 2 fotki po 1-szej dobie. Nabrała juz normalnego kolorka, maź ochronna wchłoneła ... (przebrana w nowych ciuszkach i bebeszkach) poprostu sliczniutka jak laleczka. Sami zobaczcie chociaz zdjęcia nie odzwierciedlają stanu faktycznego.

Jakby ktoś chciał z Braci Klubowej odwiedzieć żonkę/malutką to bardzo chętnie;
Szpital im. Ludwika Rydygiera w Katowicach ul. Leopolda Markiefki 87
Drugie piętro Oddział Położniczy/ Oddział Noworodków - dosłownie na samym końcu po lewej dzwi 2-gi przedsionek
p. Żaneta Szlendak

p.s
A zdróweczko pewnie ma po tasusiu Do tej pory rewelacja. Jutro gruntowiejsze badania.

...i te ubranaka takie za duużżeee

[ wiadomość edytowana przez: franko25 dnia 2010-03-22 22:42:12 ]

Bajeczka. Normalnie super. Lecz i ja się pochwalę, bo w Lipcu i ja będę miał Córeczkę do kompletu...

Gratululacje tatku

Piękną macie córcię
Gratuluję, życzę zdrowia dla całej rodzinki i pociechy z księżniczki.