Przewody wysokiego napięcia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
potrzebuje przewody wysokiego napieca do 4afe
nie z japan carsu bo tam strasznie syfne maja
jakie mozecie polecić????

WAŻNE
Kto jest producentem przewodów dla Toyoty?????

Kto jest producentem przewodów do toyoty to nie wiem

Ale jeśli miał bym kupować nowe to chyba wybrał bym przewody zapłonowe SPLITFIRE.Przewody zapłonowe firmy Splitfire są wykonane z kevlaru, powleczone włóknem szklanym oraz silikonem.

NIe jestem pewny na 100% ale wydaje mi się że DENSO

nie chodzi o super przewody maja byc tańsze niz w serwisie ale nie totalny złom
ile takie splitfirey
i gdzie w wawie dostne denso

SPLITFIRE będą kosztować od 300 do 400 zloty

a co ze starym dobrym NGK??tez powinien robić..swieczki sa super to kabelki chyba też...powinny

jesli chodzi o denso to na 99% tylko w serwisie ale straszna drozyzna.
NARTA

Witam !!!
Miałem ten sam problem z 4afe Po zamówieniu zamienników /nie znam firmy / okazało się że sa o 20 cm dłuższe !!! Pozostał mi serwis Toyoty - cena ok. 244 zł

Pozdrawiam !

Phi tam, moje w ASO kosztują 450 PLN (7AFE)
Champion też robi niezłe przewody i jako jedyni mają dla mojego modelu bo w JC niestety nie mieli (i wysyłali mi 3 razy kable nie pasujące).
Po znajomości dostałem w ASO przwody za 340 PLN .

A ja polecam MAGNECOR, porządna robota na zamówienie (przynajmniej do MR2). Kosztowały ok. 500 pln ale są nie do zdarcia.

Ja w JC też szukałem do swojej ale nie ma co szukac - nie mają, skończyło się na tym ze kupiłem w ASO - zdaje się 398zł dokładnie. Ale co się naszukałem wcześniej to moje

Micaj Micaj wymontuj lepiej ten 7AFE i wstaw se 3SFE.. zoszczędzisz chyba na wszystkim...

Cytat:
2003-09-29 07:33:24, Many pisze:
Micaj Micaj wymontuj lepiej ten 7AFE i wstaw se 3SFE.. zoszczędzisz chyba na wszystkim...

He,he. Chyba by się nie zwróciły te oszczędności