MotoNews.pl

[k] kilka tajli do MR 75

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupię kilka części do dużego fiata rocznik 75
-węże do chłodnicy w bdb stanie
-listwy boczne (dla zobrazowania zdjęcie ; ) )

-nr 1 - na L i P stronę (chętnie ze spinkami)
-nr 2 lewa strona przednie drzwi (może być sam plastik)
-antenę mocowaną na tylnym błotniku nr3
-szybki trójkątne z klamkami lub same klamki (tak to u mnie wygląda, jest coś pomodzone i nie wiem jak ma wyglądać oryginał , będę również wdzięczny za zdjęcie oryginału)

Trochę mniej pilnie ale jak ktoś ma w dobrej cenie
-siedzenie kierowcy w bdb stanie (brązowa tapicerka)
-opony do kanta 4 sztuki (chyba jest to rozmiar 185/60 r13 jeżeli inny poprawcie), letnie , marka obojętna, po prostu coś świeżego w dobrej cenie
Powrót zimy przeszkodził mi w wyciagnięciu kanta i dokładnej inwentaryzacji potrzebnych części więc za jakiś czas dodam kolejne. pozdrawiem

Nie posiadam żądnej potrzebnej ci części do 125p (mam fiata 132p)
Ale mam prośbę.
Zrobił byś fotkę tabliczki znamionowej i odczytał datę na szybach ?
Rocznik 75 to moje taki zboczenie

Nie ma sprawy. Tylko podeśle Ci w tygodniu bo auto mam u kumpla kawałek od domu i muszę do niego podskoczyć

Józefie obiecane fotki masz na privie. A przy okazji up - mechanizm podnoszenia przedniej szyby by się przydał

Opony oryginalnie 165/80R13, a lepiej 175/70R13.
Listewkę nr 1 mam, nie pamiętam, która strona, sprawdzę w poniedziałek.

Cytat:
2010-03-20 16:44:56, Adam_Tychy pisze:
Józefie obiecane fotki masz na privie. A przy okazji up - mechanizm podnoszenia przedniej szyby by się przydał

Dziękuję serdecznie

że tak pozwolę sobie podnieść. Zaczyna mi się trochę palić (obiecałem kumplowi kanta na ślub w połowie kwietnia zatem ratujcie)
-najpilniej listwa numer 2 (lewe przednie drzwi może być sam plastik)
-trochę mniej pilnie 4 szt. opon w dobrym stanie( 165/80R13 lub 175/70R13). , mogą być również z dętkami (byle w miarę świeżymi bo takie z powietrzem z PRL-u to mam )
-najmniej pilnie węże do chłodnicy

po węże do chodnicy podjedz do sklepu.

Dętki też są dostępne w na wolnym rynku. Nowe.

W kwestii listwy mogę pomóc jedynie lewą listwą numer 1, nową, ale z końcówkami plastikowej wkładki w kiepskim stanie.