Pasowanie kół zebatych na choince, krótkie 3,4 (a-grupa)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam pytanko, czy macie wiedze jak powinna być spasowana choinka z kołami biegu 3 i 4 (chodzi o krótkie przełożeniea a-grupowe od Pana Kałuży)?
Ewentualnie czy znacie kogoś kto mógłby mi zdjąć z starej choinki trub 3,4 i osadzić na nowej?

Stara ma straszliwie wyjechaną jedynkę na choince, i muszę ja zreanimować

sprzedaj ją , to się nie opłaca .Jak coś to jestem chętny

póki co dzięki dzięki za ofertę
ale jednak jeszcze troche poszukam informacji i specjalisty, który byłby w stanie mi to zrobić

Cytat:
2010-10-06 15:21:27, mateuszc pisze:
sprzedaj ją , to się nie opłaca .Jak coś to jestem chętny

Może w Krakowskiej siedzibie Abatha?

Kałuża ci zmieni za złotych Polskich 150. Ja przekladałem u znajomego szlifierza za 60 w poznaniu. pozdro

O ile sie do niego dodzwonisz

Ruff a masz gdzieś może spisane pasowanie jakie twój szlifierz zastosował wciskając koła?

Cytat:
2010-10-06 19:18:44, RUFF pisze:
Kałuża ci zmieni za złotych Polskich 150. Ja przekladałem u znajomego szlifierza za 60 w poznaniu. pozdro

Ruff a masz gdzieś może spisane pasowanie jakie twój szlifierz zastosował wciskając koła?

Cytat:
2010-10-06 19:18:44, RUFF pisze:

potwierdzam ze w abarthcie krakow to zrobia nawet maja juz gotowe oszlifowane choinki

A nie mówiłem ?

dajcie jakiś namiar w takim układzie

Cytat:
2010-10-06 21:18:53, Milten pisze:
A nie mówiłem ?

Inteligenty tokarz, frezer czy tez szlifierz jak wolicie zrobi to bez podpowiadania co i jak;] Skoro taki ma zawód i uznawany jest za umiejącego to nie powinno być problemu. Ponadto w poradnikach tokarza - frezera są takie rzeczy jak pasowania dla średnic. Wystarczy poszukać;]