| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-07-20 19:48:55 Mąż z żoną leżą wieczorem w łóżku. Mężowi zachciało się pić, a że leżał od ściany zaczyna powoli przechodzić przez żonę. Ta sądząc, że mąż ma ochotę na seks mówi:
”.. zaczekaj mały jeszcze nie śpi....” Po pewnej chwili mąż ponownie próbuje przejść przez żonę, bo dalej męczy go pragnienie. „...Mówiłam ci zaczekaj, bo mały jeszcze nie śpi !!... Mąż wytrzymuje jeszcze chwilę, ale w końcu wstaje delikatnie, żeby nie przeszkadzać i nie budzić dziecka. Idzie do kuchni, odkręca kran i... nic !-nie ma wody. Sprawdza w czajniku, tez nie ma !. Pić mu się chce okropnie !!. Wyciąga więc szybko z lodówki szampana i otwiera z hukiem. Żona słysząc hałas pyta: co ty tam robisz ?!!! Na to dziecko, które jeszcze nie spało mówi: no tak!, nie chciałaś mu dać dupy to się zastrzelił !!! |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-07-22 20:26:38 |
Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2003-07-22 22:32:33 Andrzej_Libera - R_E_W_E_L_A_C_J_A
Oprócz tego, że jesteś 100-nym Członkiem Klubu to powinieneś otrzymać tytuł 1-go Rozśmieszacza Klubu |
DrA eS ... | 2003-07-22 22:46:23 Chyba zaczne sluchac tego radia. Komedia 24h... To siakis rozrywkowy ten kanal ?? |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-07-22 22:49:15
Też o tym mysle |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2003-07-22 22:52:43 Już sam nie wiem co gorsze czy Lepper czy Rydzdzyk.. Ale jedno i drugi eprowadzi do ciemnoty i głupoty.... God save our people!!! |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-07-22 23:34:38 Kuzynka byla niedawno pare tygodni w USA u przyjaciela, ktory tam pracuje od lat....Jezu! jak zaczęła opowiadać co Rydzyk wciska za kity babciom i dziadkom z Polonii to myślałem, że zdechnę!...Np. masowo i wręcz publicznie dokonuje się aborcji, PRZEŚLADUJE SIĘ CHRZEŚCIJAN!! jak za czasów Rzymu, jest Sodoma i Gomora itp.itd!!...Tylko on jeden-Wielki Rydzyk się ostał w tej zgniliźnie, Walczy z tym bagnem i zbawia nasz kochany kraj tyle, że na to potrzeba środków!!!!!....Qrwa mać! Babcie podobno wyciągają kasę z banków i walą mu wszystkie czasem pieniądze coby mu się tylko udało Polskę uratować i załagodzić Boży gniew!! |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2003-07-23 06:28:23 No tak....
Czyli jednym słowem zestaw niezbyt rozrywkowy... |
AnJay 100-ny Członek Klubu Kołobrzeg | 2003-07-24 17:59:38 Czyje to łóżko?
Na sportowo. ![]() |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-07-28 12:02:24 kontynuuje watek... facet wchodzi do baru, spluwa i pod nosem mruczy: pierdolony matiz.... idzie do barmana i zamawia 50-tkę wypił, i znowu splunął i mówi: pierdolony matiz.... barman pyta: ma pan matiza? a gość: nie, tira, nalej pan jeszcze setę wypił i znowu spluwa, mrucząc: pierdolony matiz... barman:, zajechał panu drogę? nie, odpowiada facet, to ja wpadłem do rowu, a obok zatrzymał się matiz, wysiadł z niego facet i pyta czy mnie wyciągnąć... Więc ja mu mówię, jak mnie wyciągniesz, to loda Ci zrobię.....tfu...pierdolony matiz... |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-07-28 19:18:26 Nic nie szkodzi Nic nie stoi na przeszkodzie, by podrapać się po brodzie |