Nie podpięte kostki.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Koledzy,

Klimatronik odmówił posłuszeństwa więc zabrałem się do pracy i po ściągnięciu bocznej osłony przy nogach pasażera moim oczom ukazały się trzy kostki:

Wiecie może od czego są te kostki?

Dzięki.

Pzdr,
misiuto

[ wiadomość edytowana przez: misiuto dnia 2010-04-13 21:57:36 ]

a po cos ty to sciagal do zdiecia panelu klimatronika?
a wtyczki to ta srodkowa jest do K59 czyli automatyczny wlacznik swiatel.Reszta nie mam pojecia ale nic czego by ci brakowalo

Trochę źle się wyraziłem bo chodziło o klimatronik jako o dmuchawę bo przestała dmuchać Poza tym miałem jakąś dziwną instalację w progach i dlatego zdejmowałem te boczki. Instalacja była od zestawu głośnomówiącego z podłączeniem do anteny radiowej.

Automatyczny włącznik świateł? Nie mam czegoś takiego... Czyli każda omega ma instalację do tego jak pod większość elektrycznych rzeczy? No wiem, że nic czego by mi brakowało ale dobrze wiedzieć co "piszczy" w samochodzie Jedna kostka obstawiam, że może być do podgrzewanego fotela pasażera. Ty mówisz, że druga automatyczny włącznik świateł. A (po krakowsku) czecia?

Pzdr,
misiuto

Podobne wtyki?

Inny temat

Ja doszedłem że to 'cieńsze' to zmieniarka, wygląda na to że można ją było sobie zamówić w schowku. (choć pewnie stwierdzam tu rzecz oczywistą dla niektórych)