| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
SIEKO Opel Omega B Jastrzębie Zdrój | 2010-04-20 22:57:35 witam mam pytanie jaką przepustowość powinna nieć chłodnica wody ?? silnik 2.0 16v ,robiłem test dmuchając do wejścia czuje znaczny opur ,to normalne czy raczej nie powinienem czuć żadnego oporu ,auto mi się grzeje ,termostat już sprawdzałem ,do układu nie dostaje się olej jak również nie dostają się spaliny ,ubytków też nie zauważyłem więc to może chłodnica przytkana i dlatego czuć opur dmuchając ?? proszę o szybką poradę ponieważ jak to będzie chłodnica to kupie ją w czwartek ![]() |
SENATOR LOB MEMBER SENATOR B GDANSK | 2010-04-20 23:16:05 troche to dziwne podejscie testowe ale oporu praktycznie nie powinno byc zadnego |
SIEKO Opel Omega B Jastrzębie Zdrój | 2010-04-20 23:34:19 haha zaden inny test mi nie wpadl do glowy ,plukalem ją w domu ale to nic nie dalo , ale biorąc pod uwagę średnicę wejścia i wyjscia to też mi się wydaje że nie powinno być oporu ale muszę być pewny zanim kupię nową i jak będą jakieś błędy to przepraszam ale pisze z tel komórkowego i strasznie źle sie pisze |
jarn LOB SYMPATYK Omega MV6 Białystok | 2010-04-22 09:07:31 Przed kupnem "dmuchniesz" w nową i będziesz miał porównanie |