| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
DrA eS ... | 2003-09-04 12:55:24 Pewnie akcyzy i jakiegos podatku granicznego do zaplacenia... moze cla ?? ( powyzej jakiegos rocznika jeszcze chyba jest clo ?? )
... a moze brygady antyterrorystycznej... kto to wie |
Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2003-09-04 13:19:12 To są cwaniaczki chcą sprzedać auto u niemca na podwórku Druga ewentualność to auto bez papierów na tzw. "przeszczep". |
Edmund_Dantes LOB SYMPATYK OPEL OMEGA Gorzów Wlkp. | 2003-09-04 23:26:46 Jak bawiłem się w "fajki" koło 10 lat temu miałem we Frankfurcie zaparkowanego Golfa 1 na bialych blachach ( niebieski malowany sprayem w białe chmurki) moich kolegów Polizaje łapali na auto-banach w ich furach na czarnych dechach a ja jeździlem sobie grzecznie w okularkach ze złotą oprawką i smiałem się z kolegów.Golfik zarejestrowany był na koleżkę studenta Wiadriny i na tym patencie bez stresu jeździłem 2 lata. I powiem Wam że już nie raz myślałem czy nie kupić sobie OMY B i nie postawić jej sobie po drugiej stronie granicy i poczekać do 1 maja 2004 ( kto wie jak podskoczą poźniej ceny aut sprowadzanych . może zalatwi się jakiś meldunek na "lipę" i można będzie jeździć na białych dechch Kto wie ....
Pozdrawiam Edmund Dantes |