Chwalę się ......................................

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
W koncu moge pokazac wam moja lade
Dorwalem sie do aparatu i oto kilka moich fotek

Napiszcie co sadzicie i zaproponujcie co nalezy zrobic badc zmienic

nalezy zmienic samochod a tak na powaznie lada jak lada

Ja na twoim miejscu pojechałbym ją zakonserwować jakimś preparatem do profili zamkniętych, ponad to wydaje mi się ze trochę rudą widać na drzwiach na dolnych krawędziach też trzeba by to zrobić. Wnętrze poczyść porządnie plakiem, ale tak solidnie kilka razy pod rząd oraz pewne elementy możesz potraktować takim specjalnym czernidłem do wnętrza. Po za tym, co kto lubi, może jakiś zapaszek do wnętrz?? Osobiście nie lubię dekli, więc wyrzuciłbym je i porządnie pomalował felgi na czarno i kupił ładne srebrne śruby. Dla ambitnych polecam pranie tapicerki.
DEx

Ja bym jeszcze zakonserwował podwozie i... wygiął antenkę równolegle do słupka .

konserwacja + czyszczenie rudej + malowanie jednolitym jednym kolorem bialym co by pozniej nie bylo "plackow"
plastikowe nadkola po konserwacji

co do kolek moze szersze gumy
srodek taki brudny nie ladnie nie ladnie
zapaszek feniu kup poczysc tapicereczke z tego kurzu

zabierz tacie kluczyki to nie bedzie brudzil jak poczyscisz

[dla ogolu znam fenka osobiscie wiec mowie jak leci co nalezy]

wybieram sie do lakiernika.........chyba bede malował całe autko......a ta ruda na drzwiach to wina poprzedniego lakiernika zrobił niby wszystko a po miesiącu od nowa wychodzi... pozdro

Cytat:
2006-03-29 19:13:23, Fenek pisze:
wybieram sie do lakiernika.........chyba bede malował całe autko......a ta ruda na drzwiach to wina poprzedniego lakiernika zrobił niby wszystko a po miesiącu od nowa wychodzi... pozdro

ktory taki?
zebym sie nei wybral do niego daj znac feniu na priv

jeszcze tylko tydzień i ...

może będzie picasso- byłby oryginalny nawet jak na ładzię

ja sie pochwale inaczej..dzis byłem z moja Beata postrzelac... z wiatrówki (<17J pr.pocz280m/s) i powiem wam ze jak na kobitke z wada wzroku i ogólnie kobitke to skurkowana rypie w 8-6 a butelki z 15m za 1 strazłem rozpierdycza;] normalnie w szoku jestem jak tylko berbec zrzuci fotki z aparatu to wrzuce ehehehe

a jaka wiatrowa?

hmm to jest dobre pytanie
nie no żartuje Tylko kaliber 5,5 i dłuższa lekko sprężyna

juz i tak zapowiedzieli ze nie wolno mi na andrzejki jej przywozic bo nam berbec cała wódke wytłucze

uuuu... to chinska B2.
uwazaj na paluszki przy ladowaniu - bron ta znana jest jako gilotynka.

trzymaj dokladnie ten dolny odciag... dobrze radze. Mocno trzymaj.
a na przyszlosc, to lepiej strzelaj z lamanej - bezpieczniejsza. I kup cos porzadnego, slawie czy hatsana...

Cytat:
2006-11-19 21:46:32, adasco pisze:
I kup cos porzadnego, slawie czy hatsana...

po co?? do zabawy wystarcza.
ps od lat hmm 8 mam instruktora strzelectwa sportowego (chyba jeszcze aktywne )

Nie rozumiem po co kupować wiatrówkę w cenie Kałacha na stadionie. To jest dopiero zabawa, tak postrzelać do kaczek. Powinni zrobić taką promocje, do każdej wyeksportowanej Lady Kałach i paczka naboi gratis.
DEx

Dex, porzadna wiatrowka jest znacznie drozsza niz kalach
tak mysle, ze w cenie dzialka...

Arsen, ja powaznie mowilem. Chinskie sa nieprzewidywalne, kilka wypadkow juz w Polsce bylo...
Jakim srutem pykasz?

Cytat:
2006-11-21 08:18:33, adasco pisze:
Dex, porzadna wiatrowka jest znacznie drozsza niz kalach tak mysle, ze w cenie dzialka... Arsen, ja powaznie mowilem. Chinskie sa nieprzewidywalne, kilka wypadkow juz w Polsce bylo... Jakim srutem pykasz?

aktualnie jakies badziewie co dodali ale kupie paczke diablo i paczke boksera

pozadna wiatrówka dexterze kosztuje srenio o 5-12tys zł.

http://www.woio.org/modules.php?name=Forum&file=viewtopic&t=1791&sid=d2c616073696477a1c44c056bb876581

http://www.gmsystem.pl/wydarzenia_konkurs.php

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2 miejsce w konkursie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciekawe z jakiego to samochodu????????

[ wiadomość edytowana przez: dyku dnia 2006-12-06 18:43:58 ]

Witam
Hej Dyku, gratulacje, super sprawa

Gratulacje!
samych fachowcow widze mamy