[s] poszycie dachu Lada/ Fiat(?) nowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie, napewno pasuje do 2105/2107, możliwe że teżdo pozostałych kanciaków. nie wiem czy do 125p, może ktoś wie. poszycie nowe. 150pln

dach włoskich 125, 124, ładzianek i polskich 125 klasyków i przejściówek to jedna melodia

Do 89r styknie ?

jak chętnych będzie więcej to też mamy

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2010-04-28 21:46:44, 3zeR_MDS pisze:
jak w temacie, napewno pasuje do 2105/2107, możliwe że teżdo pozostałych kanciaków. nie wiem czy do 125p, może ktoś wie. poszycie nowe. 150pln

A w którym miejscu się to wstawia - to jest sama góra dołączana do góry słupków? Masz jakieś foty?

tak, leci do rynienkach i na przednich i tylnich slupkach troche ponizej linii dachu. i na zakladke za przednia i tylnia szyba

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

no dokladnie taki tylko ladniejszy mam

Cytat:
2010-04-30 07:46:54, 3zeR_MDS pisze:
no dokladnie taki tylko ladniejszy mam

Jeśli nikt nie klepał wcześniej, to w takim razie jestem chętny. Tylko pozostaje kwestia transportu w okolice Wwy... Może ktoś się wybiera w najbliższym czasie? Bo wysyłka to by wyszła skórka za wyprawkę...

no wysylka raczej w gre nie wchodzi, wiec jesli zalatwisz kogos kto, by to przewiozl to nie ma problemu. jak mi ktos wpadnie do glowy to dam znac

nie znajdzie się ktoś? przy odbiorze osobistym jestem w stanie zejsc z ceny.

Kurcze, ja bym to wziął, ale nie mam pojęcia kiedy będę w stanie to odebrać... Chyba, że masz to gdzie przetrzymać, to wtedy możemy się policzyć, a odbiorę jak mi się uda zorganizować transport.