[s] komplet gaźników solex C40 ADDHE + kolektor do DOHC

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam do sprzedania zestaw gaźników z ritmo ABARTH z kolektorem.
W skład zestawu wchodzą:
- 2 gaźniki
- kolektor do DOHC
- tłumiki drgań
- komplet trąbek
- obudowa filtra powietrza (bez dekla z logo ABARTH niestety)
- zestaw ciegien

Stan dobry. Nie myłem nie czyściłem (jesli trzeba moge je przeczyścić z zewnątrz). Cena 950 PLN.
kontakt: PW, tel. 886-877-930, gg 7550149

Foty spróbuje porobić jakimś telefonem

[ wiadomość edytowana przez: tadzik128 dnia 2009-08-17 18:39:52 ]

zostałem poproszony żeby tu napisać czy wejdzie do kanta:

zależnie od silnika na takim kolektorze wejdzi z większym lub mniejszym zapasem - u mnie jest 1.6 (tfu!) i wlazło na styk z trąbkami , ale już obudowa sie nie zmieści , w 2.0 niewiem czy obudowa wlezie (serwo może przeszkadzać)
Aparat w głowice lub modzić nad gaźniki

Poka foty

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

U mara trąbki od gaźników lekko obtarły wewnętzrny fartuch (silnik w czasie pracy drga) - mar ma 1.6 (1585 niski blok).
Ja mierzyłem taki wynalazek u siebie w kwadracisku 1.6 (1592 wyższy blok) i wchodzi bez mydła (ale tylko z trąbkami - bez obudowy - servo) więc i do jedenosiem wejdzie bez problemów bo to ten sam blok... pozostaje jedynie problem aparatu zapłonowego.
Ciekawe jak do dwazero - tu się powinni chyba blady i pomarańcz wypowiedzieć.
Ogólnie to ta głowica dohca 8V jest z kształtu totalnie do dupy jeżeli chodzi o modzenie z miejscem w komorze silnika w kancie.

EDIT: jakby komuś wpadło do głowy montować "kopnięty" kolektor ssący w kancie (omija aparat zapłonowy) to niech se da siana nie miesci się - sprawdzone organoleptycznie - problem grodź jest nie w tym miejscu i servo jest nie w tym miejscu a bez serva to trzeba mmieć okrutnie ciężką nogę - blady miałeś rację

[ wiadomość edytowana przez: Furiosus dnia 2009-08-25 07:22:24 ]

w 2.0 nie było problemu nawet jakieś filtry się upchnie .

czy gazniki sa juz sprzedane czy jeszcze sa???

są - postaram sie w końcu o foty

zdjęcia mam już na kompie - wyślę na maila. Wkleję i tu jak bedzie chwilka czasu

link do galerii zdjeć gaźników

sprzedane

mam same gaźniki na sprzedaż. cena 500 PLN