NOWA GALERIA! NOWYCH 51 ZDJĘĆ!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Czekam w tym temacie na wasze opinie i wrażenia po obejrzeniu fotek !!!

Super - a szczegolnie autko LEGA...

Kiepsko wyszedlem na zdjeciu , I myslalem, ze moze beda jakies zdjecia ze sciganka... Nie masz moze czegos w zanadrzu?

A poza tym
Najbardziej podoba mi sie zdjecie Macka wydechu - ktos powinien zrobic Tobie zdjecie, kiedy Ty robiles zdjecie

auto Lega powalilo mnie na kolana!!

Jak zwykle nic dodać nic ująć.

Ah ten gupi limit. Będę musiał trochę poczekać.

Ale dobrze przewidywałem, że do wydechu ktoś się przyczepi
Oczywiście nie dacie się przekonać, że sama końcówka dała mi jakieś 13% więcej momentu obrotowego (lepiej niż strumiennica łuskowa , nie będąca de facto strumiennicą). Do tego naklejka - tak 3 - 4 KM więcej, no i oczywiście pokrowce, na hamowni po zamontowaniu nie zauważyłem większych różnic, ale poczułem jakby lepiej się zbierał do "paczki"

Lego - OK w 80%. Z wyjątkiem nalepki na dziobie, nadmiaru sitek, lampek na zderzaku i blachy porozbiurkowej z jakiejś starej fabryki w bagażniku.

No mogą być.... co prawda foty byłyby jednak o wiele ładniejsze gdyby na zdjeciach znalazło się jakies rewelacyjnie utrzymane, zlekka dopiero dotarte espero w kolorze zielony metalik

jak zwykle jestem poid wrazeniem pieknie utrzymanego autka SpeedR'a, Bartka, Tomka M BRAWO - ja wiem ,że to kosztuje duyzo pracy, ale warto było panowie.
Szkoda ,że się nie mogłem zjawić......

[cytat]
2003-09-05 20:37:04, Maciej75 pisze:
No mogą być.... co prawda foty byłyby jednak o wiele ładniejsze gdyby na zdjeciach znalazło się jakies rewelacyjnie utrzymane, zlekka dopiero dotarte espero w kolorze zielony metalik

no własnie nie mogłem przyjechać ale nastepnym razem sie postaram

Cytat:
2003-09-06 11:24:01, -JACO- pisze:
jak zwykle jestem poid wrazeniem pieknie utrzymanego autka SpeedR'a, Bartka, Tomka M BRAWO - ja wiem ,że to kosztuje duyzo pracy, ale warto było panowie.
Szkoda ,że się nie mogłem zjawić......

Dziękuję, dziękuję , aż się zaczerwieniłem
Od siebie dodam, że Tomek oraz Bartek istotnie bardzo dbają o autka, o czym naocznie bardzo łatwo się przekonać.
... o sobie nie piszę, bo wyjdzie na to, że narcyz ze mnie