| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Ankra Toyota Starlet Kraków | 2003-09-14 08:55:39 Jaka opinie macie o srodkach w "spreju" do konserwacji opon i ich
odswiezania -- Pozdrawiam Andrzej |
KrzysioVW [H] W-wa | 2003-09-14 20:30:13 Ja osobiscie najwiekszą chemie do opon używam gdy myje samochod szamponem, a nastepnie myje tymze opony i dekle.
Ale polecam "Blak" - tanie jak barszcz - chyba 8 zł- kupmel uzywa czegos takiego ladnych pare lat na opony Michelina - i wygladaja jak nowe i nic sie nie dzieje z nimi niedobrego. Oczywiscie nie pryskac na bieżnik Aaa polecam czyscic oponki ropą I jeszcze Coca Cola! Nie sluzy tylko jako odrdzewiacz, ale podobno na oponki też bombka! - Zawsze chciałem sprubować, ale zawsze ją wypijałem |
Ankra Toyota Starlet Kraków | 2003-09-14 21:38:47 Juz myslalem ze nikt tego nie uzywa Dzieki |
Kruchy Toyota Yaris Base 2003 Warszawa | 2003-09-14 21:55:43 ja używałem jakiegoś siuwaksu firmy Carplan - czy jakoś tak - całkiem spoxik
a co do koli - wylało mi się troszkę na dywanik (dodam że wyschło na nim) - wyjąłem dywanik coby go umyć - polałem go wodą - a tam się tak zaczęło pienić że normalnie z żadnego sampony mi się tak nie pieniło - jakież było moje zdziwienie - do zabespieczenia opon się nadaje |