MotoNews.pl

Sponsor poszukiwany!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć !

Spora częśc forumowiczów ma własne strony - moze tak nawzajem byśmy pomogli sobie i umieszczali oferty sponsorskie naszych kolegów-forumowiczów ?

Nas to w sumie nic nie kosztuje, a może byśmy komus pomogli ?

Chociaz obecnie nie jestem klubowiczem, to proponuje zamieszczać takie ogłoszenia również na stronie klubowej F&F

Ja zamiesciłem oferte zoltara na swojej porthos.prv.pl

[ wiadomość edytowana przez: porthos dnia 2005-02-20 11:14:32 ]

A jesli ktos nie ma wlasnej strony?
Przygarnie mnie ktos?

portos strona wypaśna, ale zmien ta czcionke po lewo w menu!!

Cytat:
2005-02-20 11:34:28, eLMo126 pisze:
A jesli ktos nie ma wlasnej strony? Przygarnie mnie ktos?

Właśnie o to chodzi - ludzie którzy nie mają własnej strony niech przygotują jakiś materiał (tak jak Zoltar), jakies zdjęcia i mozna zrobić z tego jakąś prezentację samochodu, załogi, kierowcy - jego planów, osiągnięć itp

W sumie można by podczepić ten temat (zobaczyło by się co z tego wyjdzie)

Cytat:
2005-02-20 11:38:13, stasiu pisze:
portos strona wypaśna, ale zmien ta czcionke po lewo w menu!!

Cos z tym zrobie, ale w tym temacie nie o to chodzi

poszlo mailem co i jak

mozecie sprobowac na rajdy.hoga zarzucic ogloszenie o sponsora, tam jest odpowiedni dział. ja kiedys tam zamiescilem i nawet ktos sie odezwał

Cytat:
2005-02-20 12:35:51, toki pisze:
mozecie sprobowac na rajdy.hoga zarzucic ogloszenie o sponsora, tam jest odpowiedni dział. ja kiedys tam zamiescilem i nawet ktos sie odezwał

Ale chodzi o to zeby były te oferty w paru miejscach - mimo tego że portal hoga jest the best (codziennie odwiedzam)

hmmm... ja niestety nie mam zaprzyjaźnionej witryny wiec raczej nie pomoge...

Jestem otwarty na propozycje Możnaby zamieszczać oferty w dziale sport - opis samochodu, dokonań kierowcy, preferowane formy współpracy itp.

Witam.

Chciałem poruszyć ten temat... ponieważ mnie interesuje a nie moge nic znalezc :|

Tak więc zamierzam startować w róznego typu imprezach (na razie Fiat 126p) mam sporo czasu na przygotowania... i zastanawiam się skląd wziasc sponsora? Na jakich zasadach to wyglada? Ile ewentualnie "finansuja"? I ogolnie czy jest to mozliwe. Najchetniej uslysze opinie osób które maja sponsora...jak Wy to zrobiliscie?

Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi

temat juz poruszany...

Cytat:
2005-04-18 22:11:22, toki pisze:
temat juz poruszany...

samemu pozyskales sponsora,to juz sie zapomnialo jak to sie robi cooooooo???????????

najkrocej mowiac- chodzisz po firmach i prosisz, prosisz, prosisz......czasami ajk nie zywa gotowke, to przynajmniej komplet laczkow na kreciolek.....

Zmudne i trudne.....ale nie upadaj na duchu!!!

za 30 razem kiedy bedziesz odchodzil z kwitkiem bedzie ci wszystko jedno

31 moze okazac sie zyla zlota.................

pozdr.

Jakbyś był 20letnią cycatą blondynką, bezpruderyjną i kochającą konie, to z pewnością było by łatwiej. A tak to musisz zagladac do wulkanizatorów, myjni samochodowych, itp.

No własnie czasu troche na to mam, a noz widelec sie ktos znajdzie. Chociaz pewnie beda wtopy bo nie wiem do kogo dokladnie zapukac

I jeszcze jedno... na sponsoring spisuje sie jakas umowe czy cos podobnego?

zawsze mozesz poszukac sponsorki po 50 -tce

odkopuje gdyż sam szukam sponsora

oferta sponsorska do pobrania TUTAJ lub na RAPIDSHARE

zapraszam do przeglądnięcia

tiaaa...ja go szukam od 5 lat

a ja od tygodnia i już mam 2 chętnych ;p