Moze jakiś zlot ale taki poważny już??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co powiecie na zator i kilkudniowy zlot?? są tam domki kempingowe i wogóle może ktoś by był chętny przy organizacji bo sam nie dam rady...ale jak coś to walcie do mnie pomyślimy...chyba że są inne propsy ja już będe miał kara prawdopodobnie w poniedziałek ...

[ wiadomość edytowana przez: DamianS dnia 2003-09-04 00:21:00 ]

No przydało by się coś zrobic puki jeszcze w miare ciepło, studenci mają wolne, a reszcie szkoła sie jeszcze nierozkręciła. Jestem za.

Zator to koło Skierniewic??bo jeżeli tak to jest to jeszcze dla mnie do przełknięcia ale jeżeli jest to koło Krakowa - czy gdzieś tam, to życze Wam udanej imprezy

[ wiadomość edytowana przez: Wojto dnia 2003-09-04 08:28:42 ]

No własnie który Zator... ten koło Skierniewic, czy ten koło Was?

zator koło Wadowic...choć nie koniecznie musi to być zator jak chcecie gdzie indziej to sie zorganizujcie , zaplanujcie coś i dajcie znać...

Mozna i u mnie na dzialce pod Korbielowem - brac namioty i fruuuuu.....co prawd anie ma jak sie wykapac ale rzeka blisko - do Granicy 10 minut kaszlaczkeim........

Korbielów też jest ok blisko po tanie browary

No topanowie szykowac namioty butle i fruuu do Jelesni - prponowalbym wlansie takie psotkanko - 3 punkty gdie mozna sie doalczyc - katowice - Ikea, Tychy - Tesco - i Bielsko Biala kolo dworca Pkp

nom dobra panowie kto chętny na korbielów pod namioty do kolegi zigzaga ??

ja jestem jak najbardziej zainteresowany