MotoNews.pl
5 Fotki mojego malca :)) (24808/0) - PT

Fotki mojego malca :))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co sadzicie o nim ?? piszcie i nie szczedzcie opinii heh zniose wszystko NAWET NAJGORSZE ;p fotki sa w profilu

Wedlug mnie bardzo ladny malec tylko:
GLEBA TO PODSTAWA !!!
Tylni zderzak wymien na ten co byly w FL i EL
Pozatym super

No wysoko jest strasznie

cos mu przod sterczy... bardzo zadbany, albo dobrze zrobiony.....ladny

Fajny masz kolorek nawet, felgi 13, gleba i bedzie duzo lepiej.
To co masz na nadkolach to jest jakiś zestaw naprawczy?

niżej aż sie prosi
zamiast pomalowanych dołów drzwi jeśli dobrze widze proponuje listwy i szerokie zderzaki ma sie rozumieć

jestem na tak jak bedzie niżej

gleba by byla jak by flota byla to czarne co jest na nadkolach to nie zestaw naprawczy tylko jak bylo robione to zostalo pomalowane poniewaz nie bylo pomaranczowej farby w te wakacje mial byc nowy lakier ale niestety wiecie jak jest z kasa a nad felgami mysle Powaznie heh lukaszc co do zderzakow to sie zalatwiaja jutro bede mial odpowiedz czy bede je mial czy nie wiec moze juz niedlugo ........

Cytat:
gleba by byla jak by flota byla

w wersji amatorskiej to wiele nie kosztuje, polowe mozna samemu zrobic. rzeczywiscie trzeba go w dol i bedzie dobrze.
najwazniejsze, ze kolor ok - pomaranczowy rulez

maluch zadbany. ale wiele rzeczy mi niestety nie odpowiada ... nie podoba mi się ta czarna farba na nadkolach. nie podoba mi się lakierowana deska rozdzielcza. Kierownica też mi sie nie podoba ... ogólnie ciesze się że kolejne autko w klubie po remoncie ale według mnie jeszcze dużo floty i czasu jak to anzwywasz przed Tobą i nim ...

Autko przyjemne
Ale ta czarna farba...
Poza tym jest OK

Listwy i progi powinny byc w kolorze reszty. zatkaj sobie jeszcze te dziurki po emblemacie fsm. Deska tez mogla zostac oryginalna. Ogolnie widac ze dbasz o samochod, masz spoko felgi. A na zime to lepiej nie obnizaj fury, poczekaj do wiosny.

Jak juz pisalem ta czarna farba znalazla sie z tad ze jak bylo robione to nie mialem pomaranczowej a czyms trzebabylo zamalaowac i narazie chyba tak zostanie bo nie ma floty

Moja opinie znasz .....

no znam znam ;p