Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-09-08 14:48:58 Witajcie Membersi tegoż klubu ![]() Tak sobie pmyślałem (rozmawiając z Lego na ostatnim spocie), że miło było by zorganizować jakiś duży zlot. Naprawdę duży. Ponieważ mogę wręcz zaręczyć, że od Nas wszystkie ludki się nie pojawią proponował bym zintegrować się nieco z innymi klubami Daewoo w Polsce. I tak, pod uwagę wziąłem: - Nas oczywiście ![]() - Klub Lanosa - Klub Nubiry (wszak to następczyni naszej Esperynki) - klub Tico - FSO Klub (Polonez) - jak i inne (jeszcze oszukam). Ponieważ ostatnimi czasy celowo zwiedzałem ich galerię, widziałem jak przebiegają ich zloty, muszę przyznać, że aż miło mi się na sercu zrobiło (szczególnie widząc na zdjęciach i filmach zloty Klubu Poloneza ![]() Sądzę, że dobrze było by pojechać gdzieś tyloma autkami spod znaku kapusty (jak wspomniał kiedyś Tomek Mydłowski ![]() Co Wy na to? Można by podpatrzeć charmonogram ich zlotów i coś wspólnie "dopasować". |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-09-08 15:23:55 Nubira to nie jest żaden następca Espero ![]() |
![]() Dominik_Olechnowicz Szczecin | 2003-09-08 15:28:26 fajne cycki |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2003-09-08 15:29:17
znowu zabawie się w adwokata: SpeedR miał zapewne na myśli zastępstwo klasowe... ![]() |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-09-08 15:31:27
A dziękuję ![]() |
![]() SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-09-08 16:31:06
Zgadza się, dziękuję Ci Jaco za sprostowanie ![]() Ale mimo wszystko nie o to chodziło ![]() ... jak i nie o "cycki Zoltara" ![]() ![]() ![]() |
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-09-08 16:38:50
no fajne fajne... ale czemu zoltar ma takie cycki ![]() ![]() |
![]() Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-09-08 16:38:55 wracajac do tematu Panowie ![]() Klub FSO (zdawac sie nie lubia kiedy nazywa sie Ich klubem Poloneza), bo jesli chodzi o ten z ktorym sasiadujemy na motonews, to jest dla mnie pelnym wzorem w kwestii organizacji jakichkolwiek zlotow, spotkan, meetingow czy jak to sobie jeszcze nazwiemy. Duuuuzo musielibysmy sie nauczyc, zarowno w kwestii zespolowego zgrania jak i dzialania, chociazby takich podstaw, ze drobna skladka klubowa np. 10zl/rok + zorgainzowany skarbnik to podstawy dzialania klubu, ktory mial kiedys inspiracje na zarejestrowanie prawne (wspominal o tym kiedys Lasombra, co przez pryzmat czasu uwazam za bardzo stosowne, tzn sama rejestracje i otrzymanie statusu). Ich profesjonalizm (FSO) potrafi czasem w takich sprawach naprawde powalic. Mowie to takze jako nasz klubowicz, ktory nie byl jeszcze na zadnym zlocie. Moze to przez to, ze jestem mlodszy, niz sie Wam wydaje ![]() ![]() |
![]() SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-09-08 16:43:06
Zgadza się, chodzi o ten właśnie klub. Uważam po prostu, że nie warto się tak szufladkować (o ile stwierdzenie to, jest tu stosowne),nie wychylać i żyć w tzw. komunie posiadaczy Espero ![]() Podejrzewam, że organizując taki "ogólny" zlot każdy sporo by na tym skorzystał. |
![]() pteris Espero 1.5 DOHC + LPG Kraków | 2003-09-08 17:13:26 Cześc
Ja dzisiaj zupełnie nie na temat..... Kurcze, Zoltar.........Ty to masz "warunki" ![]() |
![]() pteris Espero 1.5 DOHC + LPG Kraków | 2003-09-08 17:56:32 Gdyby tak było, żę to jednak Ty masz takie warunki........ to cała Polska, to mało powiedziane..........zaryzykowałbym stwierdzenie, że przynajmniej cała Europa............ "organoleptycznie" powiadasz..........jakże Ci zazdroszcze... ![]() |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2003-09-08 18:16:38
gdzie, jak , za ile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-09-08 18:18:28
Za darmo ![]() Koniec gadki bo nam Lasombra da po cycach ![]() |
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-09-08 19:42:48 ta w cyce wam strzele ![]() i po sutach batem dam ![]() ujawniły sie moje prawdziwe zainteresowania to nei espero ale Sado Maso teraz mowcie do mnie Domina Lasombra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Dominik_Olechnowicz Szczecin | 2003-09-08 20:12:34 tylko nie domina ![]() |
![]() rjsunset Daewoo Espero 1.5 16 ... Kraków | 2003-09-08 20:35:06
Dominik, czyzby ktos Ci podpadl? |
![]() Dominik_Olechnowicz Szczecin | 2003-09-08 21:29:35 no ba...z premedytacja to napisalem ![]() |
![]() Tomek-Mydlowski Warszawa | 2003-09-08 21:38:18 na zlotach lanosa to ja jestem co wtorek i czwartek ![]() ![]() |
![]() SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-09-08 22:48:56 Wybaczcie Panowie, że muszę przerwać Wam tę miłą pogadankę na temat cycków Zoltara ![]() ![]() Mogę zając się organizacją, która zapwne i tak zajmie sporo czasu, ale jak mówiłem chciał bym wiedzieć czy w Waszym mniemaniu coś takiego ma sens ??? Jak narazie pozostaje mi spytać Tomka, jaka panuje atmosfera na zlotach Lanosa ![]() ![]() ![]() ![]() |