MotoNews.pl
7 Duuuuży zlot! Monstrualny, gigantyczny, itd... (24859/0) - PT

Duuuuży zlot! Monstrualny, gigantyczny, itd...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie Membersi tegoż klubu
Tak sobie pmyślałem (rozmawiając z Lego na ostatnim spocie), że miło było by zorganizować jakiś duży zlot. Naprawdę duży.
Ponieważ mogę wręcz zaręczyć, że od Nas wszystkie ludki się nie pojawią proponował bym zintegrować się nieco z innymi klubami Daewoo w Polsce. I tak, pod uwagę wziąłem:
- Nas oczywiście
- Klub Lanosa
- Klub Nubiry (wszak to następczyni naszej Esperynki)
- klub Tico
- FSO Klub (Polonez)
- jak i inne (jeszcze oszukam).

Ponieważ ostatnimi czasy celowo zwiedzałem ich galerię, widziałem jak przebiegają ich zloty, muszę przyznać, że aż miło mi się na sercu zrobiło (szczególnie widząc na zdjęciach i filmach zloty Klubu Poloneza ).
Sądzę, że dobrze było by pojechać gdzieś tyloma autkami spod znaku kapusty (jak wspomniał kiedyś Tomek Mydłowski )?
Co Wy na to?
Można by podpatrzeć charmonogram ich zlotów i coś wspólnie "dopasować".

Nubira to nie jest żaden następca Espero

fajne cycki

Cytat:
Nubira to nie jest żaden następca Espero

znowu zabawie się w adwokata:
SpeedR miał zapewne na myśli zastępstwo klasowe...

Cytat:
2003-09-08 15:28:26, Dominik_Olechnowicz pisze:
fajne cycki

A dziękuję

Cytat:
2003-09-08 15:29:17, -JACO- pisze:
znowu zabawie się w adwokata:
SpeedR miał zapewne na myśli zastępstwo klasowe...

Zgadza się, dziękuję Ci Jaco za sprostowanie
Ale mimo wszystko nie o to chodziło
... jak i nie o "cycki Zoltara"

Cytat:
2003-09-08 15:28:26, Dominik_Olechnowicz pisze:
fajne cycki

no fajne fajne...
ale czemu zoltar ma takie cycki

wracajac do tematu Panowie .

Klub FSO (zdawac sie nie lubia kiedy nazywa sie Ich klubem Poloneza), bo jesli chodzi o ten z ktorym sasiadujemy na motonews, to jest dla mnie pelnym wzorem w kwestii organizacji jakichkolwiek zlotow, spotkan, meetingow czy jak to sobie jeszcze nazwiemy. Duuuuzo musielibysmy sie nauczyc, zarowno w kwestii zespolowego zgrania jak i dzialania, chociazby takich podstaw, ze drobna skladka klubowa np. 10zl/rok + zorgainzowany skarbnik to podstawy dzialania klubu, ktory mial kiedys inspiracje na zarejestrowanie prawne (wspominal o tym kiedys Lasombra, co przez pryzmat czasu uwazam za bardzo stosowne, tzn sama rejestracje i otrzymanie statusu).

Ich profesjonalizm (FSO) potrafi czasem w takich sprawach naprawde powalic. Mowie to takze jako nasz klubowicz, ktory nie byl jeszcze na zadnym zlocie. Moze to przez to, ze jestem mlodszy, niz sie Wam wydaje (zabrzmialo pewnie groznie )

Cytat:
2003-09-08 16:38:55, Cwikus pisze:
wracajac do tematu Panowie .

Klub FSO (zdawac sie nie lubia kiedy nazywa sie Ich klubem Poloneza), bo jesli chodzi o ten z ktorym sasiadujemy na motonews, to jest dla mnie pelnym wzorem w kwestii organizacji jakichkolwiek zlotow, spotkan, meetingow czy jak to sobie jeszcze nazwiemy.

Zgadza się, chodzi o ten właśnie klub.
Uważam po prostu, że nie warto się tak szufladkować (o ile stwierdzenie to, jest tu stosowne),nie wychylać i żyć w tzw. komunie posiadaczy Espero
Podejrzewam, że organizując taki "ogólny" zlot każdy sporo by na tym skorzystał.

Cześc

Ja dzisiaj zupełnie nie na temat.....

Kurcze, Zoltar.........Ty to masz "warunki"

Cytat:
... jak i nie o "cycki Zoltara"

Wybacz, że ważny temat został powiązany z "cyckami Zoltara"
Cytat:
ale czemu zoltar ma takie cycki

Jakie takie ? Sam takich nie mam, ale zdarza się niekiedy obadać podobne organoleptycznie
Cytat:
Kurcze, Zoltar.........Ty to masz "warunki"

O nie, to nie są moje "warunki" .

I nie myślcie sobie, że ja kobieta... Jeszcze by się okazało, że dzięki mojej obecności na zlocie, zjechałaby się cała Polska

Gdyby tak było, żę to jednak Ty masz takie warunki........
to cała Polska, to mało powiedziane..........zaryzykowałbym
stwierdzenie, że przynajmniej cała Europa............

"organoleptycznie" powiadasz..........jakże Ci zazdroszcze...

Cytat:
Jakie takie ? Sam takich nie mam, ale zdarza się niekiedy obadać podobne organoleptycznie

gdzie, jak , za ile

Cytat:
2003-09-08 18:16:38, -JACO- pisze:
Cytat:

gdzie, jak , za ile

Za darmo

Koniec gadki bo nam Lasombra da po cycach

ta w cyce wam strzele
i po sutach batem dam

ujawniły sie moje prawdziwe zainteresowania to nei espero ale Sado Maso teraz mowcie do mnie Domina Lasombra

tylko nie domina

Cytat:
wiesniaki sa wsrod nas

Dominik, czyzby ktos Ci podpadl?

no ba...z premedytacja to napisalem

na zlotach lanosa to ja jestem co wtorek i czwartek

Wybaczcie Panowie, że muszę przerwać Wam tę miłą pogadankę na temat cycków Zoltara , wieśniaków Dominika i innych pie... (nieistotnych spraw ), ale naprawdę chciał bym znać Wasze zdanie dotyczące tegoż projektu.
Mogę zając się organizacją, która zapwne i tak zajmie sporo czasu, ale jak mówiłem chciał bym wiedzieć czy w Waszym mniemaniu coś takiego ma sens ???
Jak narazie pozostaje mi spytać Tomka, jaka panuje atmosfera na zlotach Lanosa