MWM10

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.126fan.sk/ws/news.php

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2010-04-12 08:04:50 ]

Oł jeaaa Zvoleń 2010
Ciekawe jak z kosztami będzie w tym roku.
Jak już powstał temat to się zapytam grzecznie kto jedzie i czego oczekujecie po tegorocznym zlocie

vpisove za auto bude 20 euro ( za max. 4 osoby)
camping jeste neviem.

A sklep oczywiście otwierasz na czas zlotu ?

na 100 %

Planujecie wyscig na trasie znanej z Berg Trophy??

Nie.

Matuska raz jak byłem u ciebie w niedziele to tez miałeś sklep otwarty

Bo Ludevit pilnuje wlasnego interesu I mozna go zastac wlasciwie zawsze, chybaze jest na jakiejs pojezdzawce.

dla priatelov mam

jak jechalismy na sycylie to cie nie bylo...

nedal si mi vediet ze bzdws vo Zvolene... nemozem tam byt nonstop

Wiem, wiem Byliscie wtedy na hungaroringu. Tak czy inaczej widzimy sie w tym roku

Jak wyglądają obecnie zasady przejazdu przez Czechy i Słowację? Jakieś wymagania w stylu kamizelek odblaskowych? Winietki lub inne opłaty drogowe?

Limity predkosci przestrzegac niemilosiernie bo wala mandaty ostro i miec winietke na odcinek Banska Bystrzyca - Zvolen za 4 euro na tydzien,bo potrafia skontrolowac i uwalic pokuta na 300euro Na inne platne oczywiscie tez winieta. Dla leniwych jest rownolegla droga do superstrady na odcnku BB-ZV bez oplat.

Objazd autostrady to jest droga na miejscowosc Sliac, obok miejscowego lotniska. Jak sie jedzie od Zwolenia i "zabladzi" na autobahn to jeszcze mozna uciec zjazdem na lotnisko. Winietka 4.90 EUR

4 euro placilem jadac na Swieta Bozego Narodzenia. Czyzby oplata wzrosla od tego czasu? Bed ejechal w ostatni weekend lutego to sprawdze, ale napewno koszt byl 16zl. Wtedy.

EDIT:
Co do drogi rownoleglej, jak najbardziej Sliac. Zeby na nia wjechac z glownej w BB trzeba zjechac jak do Tesco i wiaduktem na druga strone superstrady. Znaki prowadza do samego Zvolenia.

[ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2010-02-09 18:12:58 ]

Gdzie się kupuje winietki i w jakiej formie można płacić?

Czy są jakieś opłaty za drogę ze Zvolenia do Budapesztu?

Cytat:
2010-02-09 23:03:51, kobzacz pisze:
Gdzie się kupuje winietki i w jakiej formie można płacić? Czy są jakieś opłaty za drogę ze Zvolenia do Budapesztu?

na kazdej stacji paliw w sk,], Płacisz w euro.

Cytat:
2010-02-09 23:03:51, kobzacz pisze:
Gdzie się kupuje winietki i w jakiej formie można płacić? Czy są jakieś opłaty za drogę ze Zvolenia do Budapesztu?

Droga ze Zvolenia do Budapesztu jest bezplatna.