SIEDZENIE!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, mam problem od jakiegoś czasu zauważyłem że moje siedzenie tzn kierowcy nie jest sztywne. Dzziś je odkręciłem i zaraz ja tylko je przechyliłem wyleciała mi z prowadnicy mała tulejka. po krótkich oględzinach stwierdziłem, że w środku pomiędzy prowadnicą sztywną a ruchomą zbajdują się chyba dwie małe tulejki, które prowadzą siedzenie. Prawdopodobną przyczyną tego wszystkiego jest to, że te tulejeczki poprostu się zużyły i powstały luzy.
Proszę o opinie i porady, być może się myle, ale jesli nie to czy ktoś może miał już podobny probem, czy takie lulejki mozna kupić??
dzięki i pozdrawiam

Panowie co się dzieje ja potrzebuje pomocy

Cytat:
2003-09-19 16:43:05, Tomek2 pisze:
Witam, mam problem od jakiegoś czasu zauważyłem że moje siedzenie tzn kierowcy nie jest sztywne. Dzziś je odkręciłem i zaraz ja tylko je przechyliłem wyleciała mi z prowadnicy mała tulejka. po krótkich oględzinach stwierdziłem, że w środku pomiędzy prowadnicą sztywną a ruchomą zbajdują się chyba dwie małe tulejki, które prowadzą siedzenie. Prawdopodobną przyczyną tego wszystkiego jest to, że te tulejeczki poprostu się zużyły i powstały luzy.
Proszę o opinie i porady, być może się myle, ale jesli nie to czy ktoś może miał już podobny probem, czy takie lulejki mozna kupić??
dzięki i pozdrawiam

Niestety nie pomoge, ale u mnie miala miejsce dokladnie ta sama sytuacja - mam teraz bujany fotel

hmmm chyba nikt jeszcze nie miał do czynieniea z takim problemem jak ja, no nic trudno popytam w sklepach i u mechaników pozdrawiam.

Jesli jestes zainteresowany to moge Ci wyslac na emaila stronke z rysunkiem, moze ona cos pomoze. Sa tam takze numery fabryczne czesci. No chyba, ze masz ksiazke serwisowa do espero na CD?

jasne ,jeżeli masz cos takiego to bardzo prosze mój adres mail to tomek7b@poczta.onet.pl nie mam ksiązki na cd , dzięki za pomoc.