Zlot w Zvoleniu - 26-28.06.2009 - ODWOŁANY

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Znana jest juz data zlotu w Zvoleniu - jak w tytule - 26-28 czerwiec 2009. Termin wspolgra z kalendarzem Berg Trophy i nie koliduje z zadna jego impreza.

Nie znam jeszcze programu Zvolenia, bedzie on zapewne ksztaltowany w miedzyczasie.

Informacje o terminie podaje glownie osobom, ktore musza wczesniej poplanowac urlopy, natomiast standardowo czesc osob do Zvolenia pojedzie dzien lub dwa wczesniej.

Jesli mozna poprosze o podwieszenie.

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2009-01-31 10:59:53 ]
[ powód edycji: ja podniosłem ]

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2009-05-16 23:25:10 ]
[ powód edycji: ZDEJMUJEMY :) ]

będziemy podbijać.

Ja sie pisze na Zvolen.Ale jade moim klasykiem bedzie juz skonczony.

Koniu najpierw obiecujesz, a potem jak trzeba działać to Cie nie ma!

gips sobie siusiak juz w piwnicy zbiera, na kombinezonik

Zuraw skonczysz projekt?

W lutym nadwozie jedzie na Slowacje na blacharke i lakierowanie, w kwietniu mam zamiar go odebrac i poskaldac do zlotu. Plan jest ambitny bo nie mam jeszcze zrobionego przedniego zawieszenia ani poszerzen i co gorsza nie mam na ich zrobienie czasu, wiec moze byc krucho. Do tego pod koneic czerwca bede mial egzaminy, do ktorych bede musial ostro przysiasc.

bolo dobrym zvykom v minulych rokoch ,ze zlot Zvolen byl podveseny na forume. v tom roku sa POLSKA do ZVOLENA nehotuje?

hotuje hotuje ale jest dopiero styczeń

Cytat:
2009-01-20 22:11:13, Matuska pisze:
v tom roku sa POLSKA do ZVOLENA nehotuje?

sa hotuje ale na 26.09
Pozdr!

Cytat:
2009-01-20 22:55:37, yapko pisze:
sa hotuje ale na 26.09 Pozdr!

jajajaj... to jest inny Zvolen no mozes prist do mna i tak

Cytat:
2009-01-04 11:13:09, Zuraw pisze:
i nie koliduje z zadna jego impreza. [ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2009-01-04 11:32:10 ]

Taaaa ja i Darek mielismy jechac ale zapomnieliscie ze Seba sie zeni 26 .......

Kurdę z miłą chęcią bym pojechał pochwalić się moim klasykiem, bo do tego czasu napewno go skończę, tylko czemu Zvolen musi się pokrywać z 66 Rajdem Polski (WRC) . Więc wybór jest prosty, bo to może być ostatni raz, a do zvolenia najwyżej w 2010 się pojedzie

Ja sie żenie 6, może w ramach przedłużenia podróży poślubnej uda się pojechać A Zvoleń następny w 2011 jeśli chodzi o ścisłość

Mam nadzieję że w 2011 nie będzie się on pokrywał z rajdem Polski

Cytat:
2009-01-23 08:07:09, MAD_DOGG pisze:
Ja sie żenie 6, może w ramach przedłużenia podróży poślubnej uda się pojechać A Zvoleń następny w 2011 jeśli chodzi o ścisłość

Mad nieklam

Cytat:
2009-01-23 08:07:09, MAD_DOGG pisze:

Widze mad że wybrałeś ten sam dzień co ja. Gratki

witam wszystkich , jestem tu nowy , powiedcie mi czy mugl bym wpasc na zlot w zvoleniu , czy nieda rady tak , jak mozecie to napiszcie do mnie na gg i powiedcie co o tym sondzicie

Dziecko do szkoły czasem wpadnij

nie jestem dzieckiem , mam 18 lat