| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kondziak Mesio E-Classe W210 Białystok | 2010-08-02 19:23:33 Pytam ponieważ mam dwóch kupców w pracy konkretnie zainteresowanych a nie chce ich odstraszyć ceną którą podam. Dla mnie to jest o wiele lepiej bo nie będę musiał bawić się w jeżdżenie na giełdę lub dawanie ogłoszeń. Ceny na Allegro i Otomoto od 1 tys. do 6 tys. Moja cena to chyba minimum 4 tys. Myślę że za bezcen nie ma co sprzedawać bo w takim wypadku to lepiej chyba zostawić w rodzinie i żona będzie miała się czym uczyć jeździć jak zacznie „prawko” robić. Więc po kolei:
1. Rocznik 1998r. czerwiec, srebrny metalik, garażowany 2. Silnik 1.5.16V 90KM 3. Pierwszy i jedyny właściciel – najpierw jeździł ojciec teraz jeżdżę ja 4. Kupiony w polskim salonie – komplet dokumentów i kluczyków (książka serwisowa, instrukcja obsługi, dowód zakupu itp.itd.) 5. Przebieg 82 tys. – oryginalny udokumentowany nic nigdy nie było kręcone można sprawdzić w dowolnej stacji. 6. Auto nigdy nie jeździło na gazie co uważam za jego zaletę. 7. Komplet opon letnich i zimowych (zimowe na „blachach” letnie na alusach) 8. AC do lutego 2011r. OC do czerwca 2011r. badania techniczne do stycznia 2010r. 9. Wyposażenie: elektryczne szyby i lusterka (podgrzewane), autoalarm, wspomaganie kierownicy, centralny zamek, immobiliser. 10. Stan oceniam na bardzo dobry. Nic nie puka nie stuka. Ja ogólnie uważam się za pedantycznego kierowcę i jak tylko usłyszę i zobaczę że cos się z autem dzieje to staje i robie . 11. Stan blach praktycznie idealny poza jednym wyjątkiem (drzwi od pasażera mają dwa burkle przy progach).Wszystkie zaprawki robione na czas. To by było na tyle jak coś mi się jeszcze przypomni to napisze. |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2010-08-02 20:34:27 Zgadzam się ..4 to mininum, uważam że realne 4,5 tys powinieneś bez trudu "osiągnąć" |