| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
conte yariska warszawa | 2003-09-06 17:24:46 ja nei mam problemu wkladam pistolet blokuje i do pelna leci moze jakis krzywy masz ten wlew |
Kruchy Toyota Yaris Base 2003 Warszawa | 2003-09-06 22:52:53 ja równiez nie mam takich problemów...
ale warto by było jeszcze raz przejechać sie do ASO, lub jakoś zadzwonić (pocztówke wysłac chyba że inni klubowicze znaja odpowiedź, ale to chyba bardziej do poniedzialku musisz poczekać - bo z tego co zdazylem zauważyć - w łiked są tu pustki... |
Many E x | 2003-09-07 09:15:44 Sielan zdaje mi się że musisz popracować nad techniką tzrymania pistoletu ..... najlepiej pojedz na Shela poczekaj na pana bez krawata i podpatrz jak mu to idzie i zapytaj o pare wskazówek również....
ps niektóre dystrybutory mnie też wku...... |
ko-hoshi TOYOTA DRIVER now Civic ex Starlet Posen | 2003-09-07 10:59:26 może jest to kwestia odpowietrzania baku, a może rzeczywiście trzymania pistoletu, u mnie na esso czy bp nie ma tego problemu a na shellu zauważyłem, że często gęsto odskakuje mi tam pistolet tak jakbym miał już pełen bak, choć wcale tak nie jest |
Sielan TOYOTA DRIVER Yaris 1.4 D-4D Szczecin | 2003-09-07 15:54:34
Owszem, pistolet nie odskakuje kiedy leje wolno, ale to trwa stanowczo za dlugo :/ |
MaciekB 4R W | 2003-09-07 22:37:39 a może lejesz z dystrybutora dla Tirów?!
nie śmiej się, ale tam można sobie nalać pełen bak w kilkanaście sekund, jeśli tylko masz odpowiednią przepustowość, hiehie jak miałem 4R 3.0 TD to raz pod taki dystrybutor podjechałem i zacząłem tankować - słup paliwa (wyskie ciśnienie) wystrzelił na jakieś dwa metry!!!! normalnie numer roku |
Sielan TOYOTA DRIVER Yaris 1.4 D-4D Szczecin | 2003-09-08 00:08:26
Zwracam ugage pod jaki dystrybutor podjezdzam. Poza tym nie za kazdym razem leje sam, czasem leje ktos z obslugi stacji. Juz kilkukrotnie widzialem, jak panowie kombinuja, probuja stosowac jakies sztuczki i nic - ciagle ten sam efekt. Podjade do ASO - niech oni sie martwia |
Many E x | 2003-09-08 12:07:13 To faktycznie.... jeśli zawodowy sikacz na shelu se nie radzi......
|
Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2003-09-08 12:35:32
Sielan Miałem coś takiego w Oplu. U wlotu wlewu złożony jest pierścień ograniczający, który uniemożliwia włożenie pistoletu z końcówką o innym przekroju niż benzyna bezołowiowa (ołowiowa ma szerszą końcówkę). Otóż ten pierścień siępoluzował i wpadł do przewodu. Tankowanie trwało dobry kwadrans i cały czas pistolet odbijał. Nie twierdzę, że u Ciebie ten pierścień wpadł do środka (to widać gołum okiem), ale mogło wpaść coś innego. Niestety jedynym sposobem wydobycia jest demontaż i "wystukanie" tego ciała obcego lub wymiana całej rury od wlewu (tak było u mnie). Niech w ASO Ci to sprawdzą. |