[Pony] Układ wydechowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chcialbym dodac kilka db do brzmienia mojego ukladu co moglbym zrobic zeby bylo fajne basowe brzmienie i zebym mogl przejsc przeglad moj brat wywalil wszystko srodowy tlumik wszystkie bebechy z katalizatora itp. jak narazie mam koncowke K&M 75 mm

ja w moim Ponym mam strumienicę wydechu, przelotowy wydech i kata nie miałe od początku (a autko jest w rodzinie od nowości) ma 107 dB a na przeglądach pokazuję homologację i podbijają

W wydechu gazikowych silnikow nie montuje sie katalizatora bo by sie tylko spierdzielil . Ja w poniaczu wymienilem tylko tlumik koncowy na przelotowy i basik jest wystarczajacy... w porownaniu do wydechu speedmastera moj chodzi troche ciszej .
Jezeli lubisz posluchac sobie muzyczki w samochodzie to nie radze przesadzac z glosnoscia wydechu

nie przesadzaj pony91 u mnie nie jest tak źle nie mam problemów ze słuchaniem muzyki w autkunawet przy otwartych okanch ale z drugiej strony brzmienie moich tłumików jest dla mnie najlepszą muzyką

Tez lubie sobie wyloczyc radyjko zeby posluchac muzyczki z rureczki .

J mam, wydech KM i jestem z niego zadowolony. Szykam homologacji do niego moze ma ktoś taki tłumik i może mi przesłać??

Ja mam tłumik KM

A masz może homologacje może zeskanowałbyś i przesłał mailem. dzięi z góry

homologacje skad mam wziac powinienem dostac jakis papierek czy moze jest to gdzies na rurce bo nie orientuje sie jezeli cos powinienem dostac to niestety nie mam

Jest taki papierek i coś tam pisze, ale dzięki