Biały malec+białe lampy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hello jak to sie prezentuje, chce założyć białe lampy do mojego EL też białego jak to bedzie wyglądac bo jak patrzyłem na fotkach to coś mi niepasiło tyle że na fotce miał lakierowany zderzak też na biało jesli macie podeslijcie jakies foto "biały malec+białe lampy i reszta seria" z góry dzinx!!

Ja mam białego z "białymi" lampami,tył to ciemne szybki i klapa "bez zamka" oraz dziurek.Mam jedno zdjęcie tylnej częsći samochodu tylko słabo go widać i jakiś dzieciak zasłania

[ wiadomość edytowana przez: Art126 dnia 2003-09-09 23:45:28 ]

dzinx za foto tylko słabo widac czekam na wiecej!!!

Moim zdaniem "białe" lampy właśnie najlepiej komponują sie z białym kolorem.Zakładaj czym prędzej i nie lakieruj zderzaków

ja widziałem białe klosze w białym EL ale z chromami zderzakami.
efekt był wyśmienity z tym że autko wygladało jak spod igły, żadnych plamek, czysciutki lakier prześwit pomiędzy kołami a błotnikiem założwe sięz emozna było mierzyć co do mm. i powiem ze podobało mi się

zobacz sobie w moim profilu. mam co prawda te stare klosze i laciate auto, ale z bialymi kloszami wyglada o wiele lepiej!!!!

Teraz troszke wieksze

[ wiadomość edytowana przez: Art126 dnia 2003-09-09 23:42:44 ]

zdjecia w profilu
pozdrawiam

ja tak mam i jest gitara!!! posciagaj plastiki listway i takie tam i bedzie spox