MotoNews.pl

Moje auto wreszcie pomalowane (ZDJĘCIA)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Po mojej dłuższej nieobecności witam ponownie.

Tegoroczne wakacje były dla mnie bardzo pracowite, ale opłaciło się. Mój samochód wreszcie ma jeden kolor i to taki jak chciałem . Kolejne zmiany to chromowane zderzaki z gumowymi odbijakami i wykładziny podłogowe w kolorze jasno-brązowym.
A to czego na zdjęciach jeszcze nie widać to znaczek Fiata z przodu (prawie taki jak miały włoskie maluchy) no i tylna klapa z 1976 roku. Jak na złość klapę dorwałem równo tydzień po malowaniu auta
Jeszcze mam trochę planów, ale na wszystko przyjdzie czas.

To może teraz kilka zdjęć:

Więcej zdjęć na www.caban.pl

noo spoko ... tylko co robią te plastiki na drzwiach ?

kolorek jest fajowy, tylko ja bym zdarl ta naklejke ABARTH i dal zwykla niebieska i ta listwe z boku(jest okropna i nie pasuje do auta!!!!!!!!!!!!!)

kolorek spoko chromy podstawa, tylko ta naklejka i listwa ble, ale każdy ma swój gust

skad wytrzasnoles te wloty powietrza z tylu???? sa swietne

pamiętam za dzieciaka jak mieszkałem w brzeszczach to dwa takie malce na parkingu miał yteż takie wloty już wtedy czułem posiag d oFiatów tylko takie stały na parkingu i może kilka 500setek itp...

No no no, mój malan ma braciszka! Super, ładniutki, masz identyczny punkt widzenia jak ja. czekam na fotke ze znaczkie i klapą. dzisiaj też widziałem na malanie te wloty powietrza, a co do listw na drzwiach to one sa orginalne dla tego rocznika.

Listwę zostawię (jest gumowa), żeby mi nikt auta nie poobijał. Szukam właśnie przedłużeń tych listw z drzwi na tylne nadkola.

A naklejkę pewnie kiedyś zlikwiduję, bo trzeba się strasznie nagimnastykować, żeby dojrzeć czy światło się już zmieniło z czerwonego na zielone . Najbardziej by mi pasowało znaleźć starą szybę z wersji eksportowej z zielonym paskiem przeciwsłonecznym. Ew. dam kiedyś tą szybę, żeby mi u góry przyciemnili taki pasek, może na niebiesko.

A wloty kupił jeszcze mój tata w '82-gim. Trochę pojeździły na jego maluchu, potem leżały kilkanaście lat w domu. Teraz jeżdżą u mnie.

czym te felgi tak wyczyściłeś ???

ps mam takie listwy boczne gdzieś w garażu jak ktoś chce oddam za friko

moze i te listwy sa oryginalne ale wygladaja jak idz stad i nie wracaj( nie pasuja jak cholera do tego auta)

Felgi nie tylko wyczyściłem, ale jeszcze je dodatkowo pomalowałem szarym sprayem do felg.

świetny kolorek, a felgi wygladaja przynajmniej na fotkach jakby były polerowane a nie malowane.

Na jednym ze zdjęc stoi fajny brązowy kant (zaparkowany w dali).
Listwa rzuca się w oczy i troche kłuje, ale przynajmniej nie ma samych ach i och ...no i ładna tapicerka na drzwiach

Spoko . Widać po nim, że dbasz o niego. Tak 3maj!

Kolorek zaj....... zderzaczki tez, tylko ja bym dal zamiast tego plastiku CHROM no i ten tlumik jakos dziwnie wyglada. Ale ogolnie jest spoxs.

spoko, tylko te plastiki i owiewki na wycieraczkach.

wypasik i dopracowany, ale ta istwa jakos tak.......ale jak dalej zrobisz cos w klimat listew to git, a ochrona zajebista na parkingach mam taki 1 wlot jakby ktos reflektował moze 2 nie pamitam musze zerknac.

gratulacje

Fajny klasyk!!!
Widać, że włożyłeś w niego sporo pracy
Efekt jest naprawdę ciekawy

Ale te listwy jakoś mi nie podchodzą

wyrzuc plastiki i bedzie sliczny. teraz tylko bardzo ladny;)

Cytat:
moze i te listwy sa oryginalne ale wygladaja jak idz stad i nie wracaj

dokladnie sie z tym zgadzam. tak samo plastik z klapy i bocznych wlotow powinien wyladowac w garazu.

aaa, i jeszcze tapicerka na drzwiach i w autku. slodziutka!
no bardzo mi sie podoba ten maluszek:)

Widać że wsadziłeśw niego dużó czasu i poświecenia i za to masz brawa a co do autka to te listwy nie pasują za to felgi spox tak trzymaj i dbaj o niego !!!