FOTKI MOJEGO FIATA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oto fotki mojego fiata :
FIACIK
FIACIK2
FIACIK 3
Oceniajcie

pierwszej fotki mi nie ładuje

przód jest ok
a reszta wydaje mi sie jakaś plastikowa wielki minus

eeeeeee brak słów by opisać, aha coś chyba 1 fotka nie dziala

Panie! powiem tak:
Przód jest bardzo fajny! ładnie wyglądają białe kierunki i dokładeczka. Przód prezentuje się SUPER.
Nie obraź się, ale tył jest do bani... owszem - brak zderzaka in plus, jednak tablica, spoiler i NAKLEJKA są OKROPNEEEE...
bok, podobnie jak tył, też mnie się nie podoba. zostawiłbym klamki z tyłu, a przednich nie malował pod kolor auta.
ps. zapomniałem napisać, że lusterka fajnie wyglądają.
tyle ode mnie.

zawsze mi się podobał ten twój fiacior ze względu na brak zderzaków, ale z tą naklejką to przegiąłeś!!!! no i lotka też nie jest jakaś ten tego ale najważniejsze, żebyś zerwał lepę. poza tym dalej uważam, że bardzo ładny. widziałbym w nim dystanse

Nie wiem czy pamietacie go na poczatku jak kupiłem ale zmienił sie bardzo troche serca włożyłem ale warto było
FIAT 1 poprawka
Wnetrze
Silnik

a może byś wpadł na spocik do Torunia? ze zgierza w sumie nie jest aż tak daleko. co Ty na to? spotykamy się o 21 września o 12 pod UMK.
zapraszamy

bardzo fajnie wyglada chociaz nie lubie bialego koloru (wole czarny ) fiacik prezentuje sie super

przó jest SUPER. mały akcent ode mnie to właśnie lusterka < ukłon w stronę czeczuna któremu się podobają. Co do braku klamek z tyłu mi się to podoba, tak samo jak progi od Poldka ujdą, ale nie ujdzie ani tylny spojler ani naklejka ... po prostu tragedia ! ja już Ci to mówiłem prosto w oczy ZDEJMIJ spojler ... a nad naklejką się NAPRAWDĘ zasatanów ... każdy dłucha muzyki jakiej chce ale ... taka naklejka zakrawa na REMIZĘ ... ogólnie - przód, lusterka, kierunkowskazy przednie i boczne, kierownica ... WIELKIE BRAWA i owocnej dlaszej pracy i o wiele WIĘCEJ PIENIĘDZY.

Naklejka bedzie zdjęta a spoiler przerobiony wkompowany w klape co wy myslicie że to koniec ja dopiero zaczynam go robić ale narazie brak funduszy . Moch mam twoj panel zostawiłeś

Mam pytanie : Od czego sa te lusterka ? Przerabiane cos byly ?

jedno od malca a drigie chyba seria

Mi się kanciak bardzo podoba, kolorek tylko inny bym dał...
...np. kanarkowy (hehehe - żartcik)...
Stylistyka, spoko ze smakiem, spojlerek - jak reszta klubowiczów twierdzi - troszkę uspokoić.
Klamiki - chromowane nie pasują, ale malowane też - jak będziesz miał fundusze, to zapodaj klamki od ostatnich poldków (białe) - będzie to wypas wyglądało, tył bez zmian - czysty.
Literki z tylnej szyby wywalić - szkoda aby taka ładna furka woziła na sobie napis w stylu stjuningowanego w stylu wiejskim malucha, albo kanciaka w kratke.

GLEEEEEEEBA !!!! [obowiązkowo]

Lusterka "pożyczyłem" na wieczne nieoddanie od szrociaka malucha. Następnie znalazły się u Egona, z prostego powodu, jest moim kolegą a poprzednie jego lusterka strasznie mi się nie podobały. Oba lusterka są seryjne maluchowskie. Z tym że prawe jest oddalające, oba są w idealnym stanie łącznie z lustrami. Mogę mieć kolejny komplet takich lusterek jeśl kogoś interesują. Polakierowane zostały już we własnym zakresie przez Egona.

Lusterka "pożyczyłem" na wieczne nieoddanie od szrociaka malucha. Następnie znalazły się u Egona, z prostego powodu, jest moim kolegą a poprzednie jego lusterka strasznie mi się nie podobały. Oba lusterka są seryjne maluchowskie. Z tym że prawe jest oddalające, oba są w idealnym stanie łącznie z lustrami. Mogę mieć kolejny komplet takich lusterek jeśl kogoś interesują. Polakierowane zostały już we własnym zakresie przez Egona.

Jak zrobiłes cale biale kierunki?
Koła zdecydowanie do wymiany (powiększenia )

Skrzydło sio, progi sio (są zupełnie z innej parafii), to coś z szyby sio. Tylna blacha na środek. Przednie kierunki fajne, pług z przodu też niczego sobie. Felgi obowiązkowo na biało (może ,,ruskie''?), boczne kierunki bym sobie darował (kanciak długo obchodził się bez i o ile dobrze pamiętam, nie są wymagane). Jeśli z tyłu skrzydło, to co najwyżej takie, jak było w Borewiczu. Zresztą wedle Januły i Szczecińskich i tak ważniejsze jest przednie.

K.Y.

A ja właśnie wróciłem od Egona, przjechałem się z nim kilka kilometrów i jestem jak najbardziej zadowolony z przejażdzki. Auto super ciągnie, zawieszenie wspaniale trzyma, a całości dopełniają fotele i kacanapa od caro plus. Mnie się podoba, a wygląd zewnętrzny to jużindywidualna sprawa.

Jestem na TAK widzialem na zywo i sie ogladnolem za nim choc niewiedzialem nawet ze to twoj tylko naklejke bym sciagnol "no bass no fun"

Nic nowego nie powiem...Spoiler,naklejka,klamki,rejestracja-zupełnie nie mój "klimat".Jednak autko jest bardzo starannie zrobione i zadbane,a to najważniejsze.Lusterka super,idealne do DF w lekko sportowym stylu,dokładka z przodu ok,felgi od trucka ok(może by poszerzyć leciutko?),no i białe kierunki...JAK JE ZROBIŁEŚ?Napisz proszę,bo poszukuję takowych.No i życzę dalszej,owocnej pracy przy autku.