[s] Nadwozie Fiat Seicento z klatką profi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Cena dla F&F to 3000 zł bez targowania się.

tel. 0503185610

[ wiadomość edytowana przez: Furiosus dnia 2010-08-22 12:40:51 ]
[ powód edycji: heloł - regulamin ]

siup.

zdjecia

[ wiadomość edytowana przez: Furiosus dnia 2010-08-24 11:43:20 ]

ile razy jeszcze usunę link do allegro??? mam wątek usunąć???

kompleks? Nie każdy ma czas na wklejanie zdjęc, co Ci tak przeszkadza ten link? Uważasz się za ważniejszego że go skasujesz? Jakiś PiSowiec jesteś czy co?

Kuner, taki regulamin, jakis czas temu uzgodnilismy ze ogloszenia z cena "kto da wiecej" nie pasuja do forum, wiec allegro zostalo ograniczone do jednego watku. Czasem to utrudnia wklejanie zdjec czy opisow ale chcemy byc konsekwentni.

to moze czas zmienić regulamin? Ja podałem cenę dla forumowiczów wiec aukcja nie wchodzi w gre. jedynie szanuje swój cenny czas i wklejam jedynie linki

Cytat:
2010-08-25 08:48:03, Kuner pisze:
to moze czas zmienić regulamin? Ja podałem cenę dla forumowiczów wiec aukcja nie wchodzi w gre. jedynie szanuje swój cenny czas i wklejam jedynie linki

świetnie... szanuj zatem swój czas a modzi będą szanować regulamin tego działu - większość ludzi się jakoś dostosowuje nie rozumiem dlaczego jednostki nie mogą...

nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie. Co tak naprawdę Ci to przeszkadza? I nie używaj argumentów że tak jest w regulaminie bo to beznadziejny argument.

Cytat:
2010-08-25 09:09:50, Kuner pisze:
nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie. Co tak naprawdę Ci to przeszkadza? I nie używaj argumentów że tak jest w regulaminie bo to beznadziejny argument.

odpowiedź jest zatem zbędna... skoro argument podstawowy nie dociera

[ wiadomość edytowana przez: Furiosus dnia 2010-08-25 09:20:58 ]

Kuner , proponujesz zmiane regulaminu bo Ci niewygodnie ? Moze jednak sam przemysl, to Ty przychodzisz do tej spolecznosci a nie ta spolecznosc przychodzi do Ciebie.

Nie pasuje , nie wystawiaj ogloszen. Jesli zas uwazasz fUNDf za rynek zbytu wart wystawienia ogloszenia to podporzadkuj sie zasadom istniejacym od lat a nie dyskutuj zbednie z Bogu ducha winnym moderatorem.

Borys to ja jestem też członkiem tej społeczności bo ją min tworze zatem mam prawo do wyrażania swojej opinii na temat min. durnych przepisów. Czy uważasz że durne przepisy powinny być i nie trzeba ich zmieniać? Mam ważniejsze sprawy na głowie niż temat regulaminów na forum (zatem go kończe) ale dziwi mnie czemu nikt nie potrafi mi wyjaśnić racjonalnie czemu jest taki punkt w regulaminie. Do czego ma on dążyć? Rozumiem że nie chcecie tu by były licytacje, ale gdy się daje cenę konkretną to chyba link do aukcji allegro (tym bardziej z kup teraz) nic nie szkodzi a wiele ułatwia (jak choćby ewentualne zabiezpieczenie prawne w przypadku zakupu przez kup teraz).
Dla mnie jako sprzedającego zalożenie tematu z linkiem jest o wiele korzystniejsze bo na pewno zobaczy go wiecej osób kupujących.
Drodzy Panowie moderatorowie nie róbcie ciemnogrodu tylko rozważcie pierw sensownośc tego punku w regulaminie.
dziekuje, pozdrawiam

P.S Wiem, wiem, w tym czasie wrzucił bym już te zdjęcia ale wole wygłosić swoje racje.

Pozdrawiam

Mowil do was Kuner prosto spod krzyza, dziekuje Panstwu za uwage.

Masz prawo do wyrażania swojej opinii na temat tzw. durnych przepisów. Niestety nie zwalnia to ciebie do ich przestrzegania. Nie pisz proszę więcej "podbijając temat" o żalu jaki masz do regulaminu i moderatorów. Napisz priva do kogoś z nas, przedstaw swoje petycje, a my je przemyślimy.

Dziękuje

Cytat:
Mowil do was Kuner prosto spod krzyza, dziekuje Panstwu za uwage.

Stasiu chcesz żebym się udławił

[ wiadomość edytowana przez: pwr79 dnia 2010-08-25 11:15:13 ]

Nad czym tu się zastanawiać, przecież masz miejsce na wklejenie swojego ogłoszenia gdzie nie będzie kolidować z regulaminem:
http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=179514&c=53&f=25

Regulamin jest jeden, giełda nie do dyskusji o regulaminach i moderatorach.
Napisz priwa do administracji lub załóż temat w odpowiednim dziale o propozycji zmian w regulaminie.
A na razie pozostaje Ci postępować zgodnie z nim.

Ja już skończyłem wiec nie chce mi się....

P.S Stasiu Ty żydowska mordo

Ja chciałem tylko dodoać, że jest to Forum Klubu The Fiat and The Furious i mamy specjalny temat do tego typu dyskusji dostępny dla klubowiczów. Osoby nie będące klubowiczami, nie wplywają na życie klubu i wygląd forum, i regulaminu bo są tu gośćmi.

Pozdrawiam.