| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mitas LOB SYMPATYK 2,3TD : 2,5V6 Ząbkowice Śląskie | 2010-08-28 07:46:03 Witam mam pytanie odnosnie takie jak w temacie. Przy gwaltownym wdepnieciu gazu omsia dlawi sie jak szalona. Jak lekko daje to jakos jeszcze daje rade, ale i tak przy kreceniu jej na jednym biegu to i tak musi przerwac. Jedynie co moge dodac to ze: wymienilem swiece, kable, rozrzad i dalej to samo No i jeszcze jedna rzecz jak odpalam po nocy na zimny silnik to obroty wskakuja odrazu na 1,5 tys.obrotow po czym bardzo wolno spadaja. Po dwukrotnym leciutkim przegazowaniu spadaja o wiele szybciej. Mial ktos podobne zjawisko w MV6 mam bez gazu. Znalazlem na forum cos takiego jak (czujnik predkosci obrotowej?) Na spinaczu nic nie pokazuje. |
serek_elite LOB NET MEMBER Huntingdon | 2010-08-28 21:46:34 moze cewka zdechla??? sprawdzales czy jest iskra na wszystkich cyl.?? |
mitas LOB SYMPATYK 2,3TD : 2,5V6 Ząbkowice Śląskie | 2010-08-29 00:05:19 iskry nie sprawdzalem ale mam ten problem juz jakis czas a cewki nigdy nie ruszalem bo kiepski dostep wiec trzeba sie chyba rozgladnac za cewka, co ile sie to wymienia? |