MotoNews.pl

Renault Espace.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co sądzicie o takim autku jak w temacie ???
Dziś się takim przewiozłem w automacie. Wygodny z zewnątrz nie pozorny, a w środku duży rodzinny samochodzik. Jak dla mnie fajnie wygląda i dobrze wyposażony.
Różnego rodzaju rolety, 2 szyber dachy, 7 miejsc...

Ten akurat był w benzynie z gazem. Rocznik 2000.

[ wiadomość edytowana przez: Ikarus260 dnia 2010-10-07 20:23:00 ]

Będziesz miał nim co wozić oprócz powietrza? A rocznik 2000 reno to ostatni z dobrych roczników. Później było i jest do tej pory tylko gorzej. Nawet Laguna III to wpadka jest. Mniejsza niż II, ale jest.

Mam dwoję dzieci i żonę To czasem 4 miejsca już już zajęte. Jadąc gdzieś do dalszej rodziny z teściową lub innymi ( zwierzętami ), byłby zajęty w pełni.
No ale to takie moje jak na razie oglądanie się za czymś

Cytat:
2010-10-07 20:32:10, piotr_ek pisze:
.." Nawet Laguna III to wpadka jest..."

akurat tego się po Tobie nie spodziewałem ! -
nie baw się w zółtodziobowego plotkarza, bo nie masz najmniejszego pojęcia jak bardzo się mylisz !

Cytat:
2010-10-07 21:10:38, bogdan1 pisze:
nie baw się w zółtodziobowego plotkarza, bo nie masz najmniejszego pojęcia jak bardzo się mylisz !

Czyżby było jak z LII. Jeden sobie chwalił, a drugi klnął, przy czym ci drudzy byli w zdecydowanej większości. W każdym bądź razie w półrocznej LIII centralny zaczął szwankować ot tak sobie. Oczywiście w porównaniu do II nastąpił zdecydowany postęp, ale do jakości I jeszcze im trochę brakuje.

PS. Czy ja kiedyś chwaliłem inną lagunę niż jedynkę?

Cytat:
2010-10-07 20:34:59, Ikarus260 pisze:
Mam dwoję dzieci i żonę To czasem 4 miejsca już już zajęte. Jadąc gdzieś do dalszej rodziny z teściową lub innymi ( zwierzętami ), byłby zajęty w pełni. No ale to takie moje jak na razie oglądanie się za czymś

A Renault Traffic ci nie podejdzie - wersja przedłużana 9 miejscowa

Cytat:
2010-10-08 16:16:10, maltoron pisze:
A Renault Traffic ci nie podejdzie - wersja przedłużana 9 miejscowa

Na czteroosobową rodzinę to spokojnie wystarczy takie Iveco 4x4

No nie no Panowie ...kto jak kto ale kol. Ikarus powinien gustować wyłącznie w takim sprzęcie...

Capacity

w Warszawie już jeżdą

Cytat:
2010-10-08 19:16:21, nawigator5 pisze:
w Warszawie już jeżdą

Czyżby już nie było części do Ikarusów. Szok!!!

Te no zaraz.
Nie mam tu Nicka Mercedes tylko Ikarus,a to do czegoś zobowiązuje tak więc zamieszczę tu cosik takiego
Może ktoś z Was ma coś takiego na stanie :
MOSKWICZ PRL

Miałem taki szary i wyrzuciłem Wrrrrr.
Teraz żałuje, bo ceny za to są spore...
A mógłby tym jeszcze mój syn po śmigać.
Jadę w niedzielę rano na Słomczyn kupić coś nowego na pedały

Cytat:
2010-10-08 19:16:21, nawigator5 pisze:
w Warszawie już jeżdą

Gdzie niby??

Cytat:
2010-10-08 21:47:28, Ikarus260 pisze:
Te no zaraz. Nie mam tu Nicka Mercedes tylko Ikarus,a to do czegoś zobowiązuje tak więc zamieszczę tu cosik takiego Może ktoś z Was ma coś takiego na stanie : MOSKWICZ PRL Miałem taki szary i wyrzuciłem Wrrrrr. Teraz żałuje, bo ceny za to są spore... A mógłby tym jeszcze mój syn po śmigać. Jadę w niedzielę rano na Słomczyn kupić coś nowego na pedały

Lepiej przeznacz więcej kaski i kup coś na akumulator,synio miał samochód na pedały i powiem Ci szczerze,że po miesiącu poszedł w odstawkę.Teraz śmiga akumulatorowym od 3 miesięcy i zero znudzenia...

A to chyba jest pani Ikarus klik

Akumulatorowy już jest

Ale niech też trochę dla sportu po macha nóżkami

Cytat:
A to chyba jest pani Ikarus klik

Sorki ale nie znam Tej pani

[ wiadomość edytowana przez: Ikarus260 dnia 2010-10-09 10:37:41 ]