Tylne tarcze hamulcowe wentylowane fo kluskofona

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szukam do kluskofona tylnych tarcz hamulcowych w cenie takiej bym nie musiał z żyrantem jeździc! Może ktoś, coś polecić

jakby co to mam z Senatora dodatkowo wiercone.bez rantow i pekniec brane kiedys od mariosa.cena zadna tzn przesylka bo szkoda mi je na zlom (mam nowe)

nie spotkałem jeszcze takich zamiennikowych tarcz
a w ASO koszt kompletu 390 pln

Cytat:
2010-08-31 21:05:07, SENATOR pisze:
jakby co to mam z Senatora dodatkowo wiercone.bez rantow i pekniec brane kiedys od mariosa.cena zadna tzn przesylka bo szkoda mi je na zlom (mam nowe)

orginalnie wiercone ?
jak zupper nie weżmie to ja bardzo chętnie

Cytat:
2010-09-01 01:57:29, MarekV6 pisze:
orginalnie wiercone ?

obstawiam, że pewien zakład z 3-city maczał w tym palce

jak potrzeba coś nowego z ATE, Brembo, Bosch, Girling, TRW-lucas, itp itd to pisać na priv

ceny niższe niż w IC

Łaaał - Mega, Ty żyjesz!

Chyba z privami coś słabo, także zapytam tutaj - a nóż się uda?

Czy jest szansa na wysyłkę zamówionego przez mnie oleju 27.10.2009, bo kiedy 26.11.2009 zapytałem co z wysyłką napisałeś mi: "ło matko, zapomniałem.
przepraszam.
w poniedziałek wysyłam", następnie 1.02.2010 kolejny raz zapytałem w który to miało być poniedziałek i odpisałeś "hehehe.
najpóźniej w ten następny.
czekam na dostawę z MIDLANDA w tym tygodniu."

Upłynęło od tego czasu wiele kolejnych poniedziałków, piszę priv'y których nie odczytujesz w związku z czym ponawiam pytanie na forum.

Pozdrowienia,
Eryk

Bo ty Eryk masz złe namiary, pisz na eserwis.kalisz@gmail.com . Kable i świeczki kupiłem w jeden dzień, na drugi były u mnie. Swoją drogą cierpliwość masz Anielską - przez ogromne "A"

-----------------
Stahu

Eryk pisać na email co podał Stahu i burdlu w wątku nie robić
słabo Twoje privy przechodzą widocznie

[ wiadomość edytowana przez: MEGA_3 dnia 2010-09-02 11:07:29 ]

Cytat:
2010-09-02 02:28:19, eron pisze:
Chyba z privami coś słabo,

no właśnie - potwierdzam.

miałem problemy z privami, niektóre nigdy do mnie nie dotarły, inne dotarły a nie były widoczne jako "nowe" tylko od razu wpadał np. 2x nowy priv i 1x starszy i od razu oznaczony jako przeczytany...

teraz od około 2 tygodni jest już ok, może te wcześniejsze zawirowania miały związek z kaszanką kolorystyczną forum jaką ostatnio mieliśmy...?

Cytat:
2010-09-02 10:59:24, Stahu pisze:
Bo ty Eryk masz złe namiary, pisz na eserwis.kalisz@gmail.com . Kable i świeczki kupiłem w jeden dzień, na drugi były u mnie. Swoją drogą cierpliwość masz Anielską - przez ogromne "A"

Kontaktowaliśmy się przez forum i przez większość podejść nie było problemu. Albo ja Anielską Cierpliwość, albo Mega Kosmiczną Sklerozę

/Sorry za OFF

Pozdr.,
Eryk

[ wiadomość edytowana przez: ericsson dnia 2010-09-03 11:52:46 ]