Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2003-09-11 16:33:24 Poszukaj w Japan Cars i Intercars. |
![]() ko-hoshi TOYOTA DRIVER now Civic ex Starlet Posen | 2003-09-12 00:06:12 powiem tak: ja też mam dorabiane przez dilera el. podnośniki szyb, jeden przycisk niestety mi się spsuł, szukałem w kilku specjalistycznych sklepach typu artykuły elektro-instalacyjne do aut, autoalarmy, elektroniczne itp.
Byłem też w JC ale były drogie i niepodobne do tego co miałem, w końcu po 2 dniach w zwykłym motoryzacyjnym specjalizującym się we fiatach, daewoo i tym podobnych wynalazkach, kupiłem taki jak potrzebowałem za ponad 60 PLN !!! ![]() Wniosek: mogłem od razu walić do sklepu który jest 0,5 km ode mnie ![]() ewentualnie zostaje jeszcze giełda i używane przełączniki za 10-20 PLN, ale nie wiesz czy będą działać, bo u mnie przynajmniej, są zalewane plastikiem, nierozbieralne (nawet dla potrafiącego Polaka) i trudno sprawdzić czy są ok przed założeniem, chyba że wybebeszysz drzwi i od razu na miejscu zamontujesz. owocnych poszukiwań ![]() |