MotoNews.pl

Zderzaki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chce kupić jakieś fajne zderzaki do małego czy ktoś wie gdzie można takie dostać?

pojedź na złomowiec , tam można dużo fajnych rzeczy znaleźć, naprawde polecam.

myślisz że coś znajdę na złomie ?

tak własnie myśle , ale na auto złomie, oni tam rozbierają autka na części pierwsze a maluszki , fiaciorki ( duże ) itp... są tam stałymi gośćmi.
Pojedź do najbliższego takiego punktu a zobaczysz, oczywiście nie pozostawaj na pierwszym , zrób sobie rozeznanie.

ale nie wydaje mi się żebym znalazł tam jakiś fajnie zrobiony zderzaczek ze spojlerkiem ,a może ty wiesz jak wykonacć taki zderzaczek we własnym zakresie ???

nie wiem bo nigdy nie robiłem ale mam kumpla który ma auto złom + kasacje pojazdów i tam są przeróżne rzeczy do autek, są też jakieś zderzaczki ze spojlerem ale do fiaciora 125 p, trzeba na szrotach poszukać a napewno znajdziesz.

Złomowce to istna skarbnica!! Można naprawde ciekawe rzeczy wyciągnąć z autek!! Wręcz rarytasy, a zresztą co będę mówił niech inni powiedzą co można odnaleźć na szrocikach.

racja na szrotach mozna znalezc duuuzo ciekawych rzeczy i to w bardzo niskiej cenie )) a czasem nawet typy daja za darmo lub za "symboliczna zlotowke(piersiowke)"... pochodz a napewno znajdziesz Nie poprzestawaj na pierwszym bo sa bardzoduze roznice w cenach ......

pozdro

najlepsze polecam zdrowe chromy - pasuja idalnie i wydaje mi sie ze sa najladniejsze -

p.s mialem juz wszystkie modele zderzakow - bo mialem 2 kolizje i za kazdym razem na inne zmienialem - i chromy zdecydowanie najlepsze ;p

chromy są fajne ale ja chcę jakieś fajne plastiki

Śmiało możesz szukać spoilerów na szrotach. Ja juz widywałem na złomowiskach ospoilerowane malce, poszerzane malce (jeden miał nawet na wszystkich kołach gumy 185/65 R13 z alusami BBS) itp.

dzięki za informacje )

Mam komplet sportowych zderzakow do malca 2 zderzaki+2 nakładki na progi z włókna szklanego cena 150 zł 506271449