Witam
Mam do sprzedania Ładę Samarę koloru bordowego, samochód jest z 1991 roku z silnikiem 1.5 i miał tylko jednego właściciela od nowości miał ją mój wujek, który prócz co rocznego wyjazdu nad morze do Jantara użytkował Ładę sporadycznie... samochód ma zaledwie nie cale 67.000 tyś przebiegu !!!!!! wujek był człowiekiem starej daty niebywale obchodził się z Ładzianką dbał czyścił serwisował zabezpieczał blachę środkami antykorozyjnymi... dla poprawienia efektu można zastosować na niej pastę tępo nie wydaje mi się żeby jeździła druga taka łada w takim stanie

samochód odpala jeździ bardzo dobrze ku mojemu zaskoczeniu jest bardzo żwawa tylko trochę paliwożerna

zawieszenie w bardzo dobrym stanie nie słychać żadnych stuków czy tym podobnych rzeczy nie sciąga nic nie wyje sam jestem w szoku

samochód można obejrzeć w Warszawie trzeba w niej zrobić przegląd techniczny który podejrzewam że przejdzie bez żadnego kłopotu ubezpieczenie ważne do marca 2011 na którym przyszły właściciel może jeździć dla zainteresowanych wyślę zdjęcia na maila Cena jaka mnie interesuję? sam nie wiem przyjmę propozycje od zaintersowanych tylko poważne oferty a nie typu dam 500 dam 1000 ładzianka w sam raz dla prawdziwego miłośnika
kontakt:
Paweł Turski
tel 501-386-282
gg: 7637268