MotoNews.pl

13-15 sierpnia 2010 VIII Zlot Klubowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Niniejszym zapraszamy wszystkich. Szczegółowy plan imprezy wkrótce. Na zlotowiczów jak zwykle czekają liczne atrakcje.

-----------------
DON'T THINK!!! DRINK!!!

[ wiadomość edytowana przez: pwr79 dnia 2010-05-27 18:13:52 ]

I co nikt sie nie wybiera, czy wszystko takie jasne - wszyscy wszystko wiedzą?

Będę z wami duchem bo d... będzie nad morzem :/

Jaki koszt startu w CA??

Cytat:
2010-06-14 23:34:44, cichy_b0b pisze:
Jaki koszt startu w CA??

Cichy sprawdź na stronie classicauto - cennik chyba był zamieszczony...

Ogólnie odnośnie zlotu:

1. Na dniach postaram się zarezerwować dla nas obozowisko tam gdzie ostatnio na tej samej polanie przy prysznicach...
2. Ja przyjadę w piątek w okolicach południa do Kielc i postaram, się wszystkich, którzy przyjada połapać i pokierować gdzie trzeba.
3. Jeżeli ktoś chciałby przyjechać i wystartować samochodem nie do końca zgodnym z regulaminem (np. Rino lub maluchy z młodych roczników, czy tam jakies klubowe CC) to proszę się bezpośrednio do mnie zgłosić przez forum i nie negocjowac na własną rękę z Classicauto - postaram się zorganizować wszystko tak, żeby każdy pojechał a mam po temu specjalną okazję więc skutek będzie napewno lepszy
4. Są przewidziane ciekawe "aktywności" w ramach zlotu więc możecie śmiało pozabierać swoje lepsze połówki, dzieciaki i co tam z przychówku macie będzie dla nich zorganizowana jakaś rozrywka - sami będziecie mogli im pokibicować
5. Namiot klubowy pojechał po eliminacji w Nowym Mieście do Krakowa, więc liczę na Krakusów, że go dostarczą na zlota

Kto był w Kielcach w zeszłym roku ten wie, że infrastruktura na Torze Kielce jest zdecydowanie lepsza zarówno dla publiczności jak i dla zawodników niż na dotychczasowych eliminacjach CA w szczerym polu, więc naprawdę warto przyjechać, spotkać się, być na zlocie, wystartować czy tam po prostu się z nami kulturalnie napruć Dla niepijących karton mleka się zorganizuje

Ojciec Dyrektor Poleca

PS: wiem, że jeszcze jest wcześnie bardzo ale jak ktoś planuje jechać eliminację w Bydgoszczy to jestem w stanie zorganizować spanie w Toronto komu tam będzie potrzeba w jakieś studenckiej cenie więc możecie już o tym też myśleć - ja napewno tam będę z moimi dziewczynami bo spędzamy pierwszy tydzień września u teściów więc służę pomocą...

Cytat:
2010-06-14 23:34:44, cichy_b0b pisze:
Jaki koszt startu w CA??

Jak dotąd wpisowe było 250zł przy wcześniejszej wpłacie lub 300 na parę dni przed imprezą.

[ wiadomość edytowana przez: kylo125 dnia 2010-06-15 09:07:07 ]

W takim razie start sobie odpuszcze, a na zlocie pewnie sie pojawie

łeee dlatego tez nie lubie tych imprez CA ale sie odlozy do tego czasu, to sie wystartuje
Ja rowniez kielce polecam - na dodatek jest tam slisko i mozna podriftowac

Wiesz w lipcu mam 3x GSMP wiec ciezko cokolwiek odlozyc

wazne ze bedziesz, przytachaj malucha

tez bede, nie wiem czy w sobote od rana czy juz w piatek, ogolnie to zjezdzam prosto z wakacji na zlot. Startowac mam w planie, Namiot jak cos bede mogl zagarnac tyle ze jak pisalem nie wiem czy piatek czy sobota.

Podobno masz być w Piątek?

tak ?? a kto tak mowil ??????

wierzby szumiały Jak dasz radę to podbijaj w piątek

Ja też postaram się być, panowie niech mi ktoś napisze jakie auta przykładowo startują w grupie 3 youngtimer?

może uda mi się wpaśc na chwile ze starszym synem , to był by jego trzeci zlot , niech ma młodszy bedzie miał wtedy jakiś miesiąc więc chyba mu odpuszczę .

Cytat:
2010-06-15 10:27:58, jaqo pisze:
wazne ze bedziesz, przytachaj malucha

Malucha zapewne przywioze

jak mnie będą chcieli tp przyjadę i wystartuje, jak mnie nie będą chcieli to przyjadę dupo wozem na zlota
Dacie rade coś podziałać żeby mnie chcieli?

Ja przyjade na pewno 127. Bedzie kasa i czas na przygotowanie auta - wystartuje, jesli nie - macie mi załątwić pozwolenie na miejscówke na torze to bede focił.

Cytat:
2010-06-15 12:48:05, Yankee pisze:
Ja też postaram się być, panowie niech mi ktoś napisze jakie auta przykładowo startują w grupie 3 youngtimer?

wjedz na strone CA i zciagniej wyniki.

Ciebie dopuszcza tylko w 4ce niezaleznie od rocznika budy.