MotoNews.pl

Chora Polska przez chory PIS i spolke

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
to co wyczynia pis i spolka i kaczynski to juz jaja na maxa.

kolejny przyklad:
klik

tu akurat po tez chyba poparlo. to jest chore. dziura w budzecie jak z krakowa nad morze, a te fajfusy: a dajmy se dzis 20 baniek.

to jest chore, nie moge juz patrzec co wogole sie dzieje. wiem ze nie potrzebnie sie denerwuje ale do czego to zmierza. smiech na sali. wszyscy fanatycy radia mayja i tv trwam generalnie rydzyka beda sie spuszczac teraz. zal mnie ogarnia w jakim kraju zyjemy. niestety naszlo mnie. chorowac sie u nas nie da. i tak ci ch**a pomoga tak naprawde. orzna cie na kazdym kroku, chocby cena benyzny ile w niej podatkow akcyz etc. a nagle jeb 20 baniek na kosciol. nie wiem nie chce spierd****lam.

daliby na jakis szpital, niby to nie az tak duzo, ale jednak sporo.
albo na sport, kupiliby bobsleja naszym albo cos. jakis stadion dofinansowac. cokolwiek. zenada.

[ wiadomość edytowana przez: goorek dnia 2006-02-17 13:30:38 ]

[ wiadomość edytowana przez: goorek dnia 2006-02-17 13:43:27 ]

Posdraffiam fszyskich polakuff!

Szkoda gadać...

Mi na ten temat juz sie wogole nie chce gadac bo szkoda slow. Momentami to nie wiem czy sie smiac czy plakac - zenada po calosci. Zenada i wstyd!

Kumajcie tez to (filmik ze spotkania RM):
http://www.youtube.com/watch?v=WyxEdbyswKA

Filmik dobrze przezentuje miłosć bliźniego tych "najbardziej wierzących"

tego poprostu nie da sie opisac!!!brak slow az mnie telepie jak czytam takie rzeczy!!ja jestem pewnien ze polska rzadzi Rydzyk!!i tylko on... reszta to pionki łacznie z Kaczorem

Cytat:
tego poprostu nie da sie opisac!!!brak slow az mnie telepie jak czytam takie rzeczy!!ja jestem pewnien ze polska rzadzi Rydzyk!!i tylko on... reszta to pionki łacznie z Kaczorem

zmienic w tej wypowiedzi tylko"rydzyk" na "masoneria" i mamy sztampowy tekst bereta z czestochowskiej pielgrzymki.... ludzie to nie "czarni" rzadza w kraju to nie "czerwoni" rzadzili kilka poprzednich lat... rzadza uklady i ciemnota na ktore sie godza i jedni i drudzy i nie chodzi mi wcale o uklady koalicyjne niestety, rydzyk i jego swita za pare lat poumieraja, to sa stare grzyby do piachu im blisko... wazne zeby nastepne{w tym nasze} pokolenia nie przesiakaly ich glupota nienawiscia i ksenofobia

No i właśnie bardzo dobrze zrobili. Na stadionach tylko zadymy, ta młodzież pije tą marichuane, wącha ten alkohol, zgroza!!!!!!!!
Przyjdzie lato, to tylko patrzeć jak ten diabeł Owisak zrobi swój przystanek dla tych narkomanów...
Słuszną drogę obrała nasza władza.

a teraz przyznac sie ktory z was był na wyborach

bo ja nie... a popierałem donalda

Ja bylem i teraz tez pojde jak bedzie trzeba. Ci co nie byli niech nie narzekaja

Smiech na sali,koles w wywiadu przeprowadzonego na Torunskiej Starowce by juz ich tam skwitowal wszystkich,puscic kilka wypowiedzi takich "uczonych"ludzi na ten temat i przynajmniej sie wytraci troche tych mocherowych beretow jak to zobacza(mocherowe berety to starsi ludzie=zawal przy telewizorze) Niech rydzyk bedzie z Wami(rYDZYK z malej bo niemam zadnej formy grzecznosciowej dla kolesia)

[ wiadomość edytowana przez: HEMIGTX dnia 2006-02-17 18:17:42 ]

chyba mocherowe a nie moheretowe

Cytat:
2006-02-17 16:41:48, Poramancza pisze:
a teraz przyznac sie ktory z was był na wyborach bo ja nie... a popierałem donalda

welcome to the club

Moi drodzy ...jestem zniesmaczony waszymi wypowiedziami, jak mozecie sie tak arogancko wypowiadac o naszym wspanialym ojcu dyrektorze? toż on tyle dobrego uczynił dla nas swoich owieczek. Bardzo dobrze ze nasz brat Roman wraz z nowymi przyjaciółmi Andrzejem i kaczorkiem dali ten skromny datek na tace te pieniadze w pierszej kolejnosci przeznaczymy na konserwacje nadajnika naszego radia, by by głos ojca tadeusza był słyszalny na całym świecie. A wy grzesznicy tez powinniscie zamiast wydawac pieniadze na te waszsze szatanskie pojazdy i kupowac do nich diabelski płyn powinniscie je przekazac ojcowi rydzykowi. Zastanówcie sie nad swoim zachowaniem zamiast poddawac sie nieczystemu dzialanu alkocholu etylowego, oddawac sie dzikim orgiom w jeziorze i uczestniczyc w szatanskich rytuałach skłoadnia ofiar z niewinnych brzózek i leżaków plażowych w demonicznym miejscu zwanym Sosiną, powinniscie załozyć mocharowy beret i dodziennie włączyc swój odbiornik, aby wraz z nami zachwycac sie nieskonczoną dobrocia naszego ojca przewodnika.......niech moc radia maryja bedzie z wami...

Moherowy beret włóż,
przy radiu stój jak Anioł Stróż

A teraz małe [OT]:
Jak kupiłem malucha, to jedyną stacją jaką odbierało, była właśnie ta jedna jedynie słuszna - Radio Maryja. Radioodbiornik uległ oczywiście wyrwaniu w trybie natychmiastowym.

napadaja - zle , kradna - zle. teraz bedziecie mieli sie gdzie modlic o lepsze czasy.....znów źle;/

Cytat:
Jak kupiłem malucha, to jedyną stacją jaką odbierało, była właśnie ta jedna jedynie słuszna - Radio Maryja. Radioodbiornik uległ oczywiście wyrwaniu w trybie natychmiastowym.

Trzeba byc ostroznym, podobno niekture odbiorniki potrafia nadawac te stacje nawet po wyrwaniu kabli!!!!
To tak na wszelki wypadek

Cytat:
2006-02-17 19:35:52, mauzer64 pisze:
Trzeba byc ostroznym, podobno niekture odbiorniki potrafia nadawac te stacje nawet po wyrwaniu kabli!!!! To tak na wszelki wypadek

Ja słyszałem, że do odbioru Radia Maryja to nawet moherowe berety wystarczą. Dlatego mają antenki

ubiegles mnie Goorek, sam mialem dzis zalozyc taki wątek, krew mnie zalewa, az sie zyc przez takich kutasów nie chce. Tylko by skurwysyny rozliczac sie z innymi chcieli, walczyc niewiadomo z kim ( chyba z wrogiem ustroju...) nienawidze kaczynskich rydzyka i calego tego chłamu. wstyd mi ze oni rzadza krajem, za ktory zgineło tyle ludzi. Zamiast sie zajac gospodarka, finansami, podatkami, zeby sie ludziom lepiej zylo to sami widzicie co sie dzieje. ludzie glodni, smutni i brudni. miasta i drogi zaniedbane a te chuje traca czas i pieniadze na same bzdury.
ok musze sie uspokoic bo sie zdenerwowałem z tego wszystkiego

A księża jak się panoszą. Mnie ostatnio jeden straszył jak był na kolędzie. Zostawiłem odpalonego kompa i miałem tapetkę - parodię Heyah na której był ksiądz i bereciara. Ksiądz mówił "Kłopociki to będą jak tacunia nie będzie pełniusia". No i na koniec kolędy kapłan wychodząc spojrzał na mojego kompa powiedział, że Bóg upomni się jeszcze o moją grzeszną duszę...